Tapasztalt anyukak tanacsat kerem. Meddig tarthat ez?
Én nem várnék hétfőig vagy kihívnám az ügyeletet vagy bevinném!
Többet így nem tudok mondani, de nem várnék ahogy írod nincs túl jól, jobb lenne ha orvos látná.
Eddig 2-szer volt náthás a 17 hós kisfiam, nálunk 1 hétig tartott eddig. Én Baby Luuf balzsammal kentem a hátát, így éjszaka is kapott levegőt, nem dugult el az orra. Meg én egy párnát tettem ilyenkor a feje alá, hogy kicsit megemelje, ettől is jobban kapott levegőt. Cebion C vitamint adtam még neki és szívtam az orrát, amikor csak láttam, hogy folyik neki, vagy szörcsög, szívás előtt tengervizes orrsprével befújtam neki. Ha meg van duzzadva a nyálkahártyája nagyon, akkor vehetsz neki arra való orrsprét is.
Hasmenésre meg ugye diétát javasolt nektek a doki. Főtt krumplit és főtt répát adhatsz neki, az fogja a hasát is, nálunk egyébként is szereti a kisfiam. Smectát szoktak hasmenésre adni, azt kaptatok? Szoptasd, ahányszor csak igényli, kell neki a folyadék és ugye meg is nyugtatja. Meg kínáld vízzel, akár még kamillateát is adhatsz neki, ha elfogadja.
Mennyire lázas? Leviszi a Nurofen?
Egyébként én is tiszta ideg szoktam lenni, úgy sajnálom és félek, hogy nehogy nagyon beteg legyen, hogy mit is kezdjek akkor vele.
Jobbulást!
Hány fokos a láza? Mikor és mit adtál be neki?
De ha tanácstalan vagy, akkor hívd fel nyugodtan az ügyeletet. Nálunk a múltkor 39,5 fokos volt a láza, azt sem tudtam mit kell ilyenkor csinálni (első ilyen eset volt) aznap este 3-szor is telefonáltam. Szívesen segített a doktornő! Ők ezért vannak ott egész éjjel! Tudod a számukat?
Én megmutatnám az ügyeletes orvosnak, hétfő még sokára lesz.
A hűtőfürdőt is próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!