Hozzátáplálással kapcsolatban? Elsősorban védőnők vagy korababákkal kapcsolatban tapasztalt Édesanyák tanácsát kérem!
A kisfiam 28 hétre született, most 6 hónapos, de korrigáltan 3 és fél. A védőnőnk kismama, éppen folyamatban van a helyettesítés megoldása, így nem tudok hozzá fordulni. Eddig Beba HA Start Pro tápszert kapott a babám, de újabban ismét felébred kora hajnalban enni, gyanítom, hogy kevés már a tápszer neki. Eddig védőnő tanácsára nem kezdtük meg a hozzátáplálást. Van már egy nagylányom, aki 6 hós koráig csak anyatejet kapott, tehát nem vagyok teljesen tapasztalatlan a kérdésben, de ő nem volt koraszülött, ott semmi probléma nem volt, zökkenőmentesen zajlott minden.
Bár megoszlanak a vélemények, tudom, azért szeretném tudni, hogy okozhatok-e gondot azzal, ha elkezdem neki almával, krumplival szép sorban a kiegészítést? Illetve milyen tejpépet, hasonlót ajánlotok, annyiféle van, elveszek a kínálatban! (a nagyobbik gyermek 12 éves, akkor még nem volt ekkora választék...:)
A tápszert nem kell váltani esetleg más fajtára? Ha eddig Ha-st kapott, okozhat gondot ha ezután nem ilyet adok neki?
Előre is köszönöm annak, aki válaszol, és kérem szoptatással kapcsolatban ne írjatok, sajnos ez már nem alternatíva.:(
Bocsi, hogy nem vagyok tapasztalt a kérdésedben. Csak pár dolgot írnék.
A tápszert a dokitól is meg tudod kérdezni, hogy válthattok-e olyanra, ami laktatóbb.
Ha meg még nem javasolják a hozzátáplálást, akkor van HA-s tejpép is (Milupának van talán, a többit nem tudom), azt délután-este adhatsz neki, jobban eltelíti.
Megkérdezhetem, milyen méretekkel született a picid és most mekkora? Meddig voltatok kórházban? Kapott valameddig anyatejet?
Csak szeretnék pontosan válaszolni, azért kérdezem.
Elsőnek köszi, igen, néztem HA-s tejpépeket, elég drágák, de lehet, hogy megpróbáljuk! Doktornénihez pénteken megyünk, természetesen megbeszélem vele majd a dolgokat.
Második, hová tűntél?
Én csak annyit szeretnék írni, hogy nagyon durva amin keresztül mentetek, és le a kalappal!
A kisfiad meg egy igazi hős, egy kis túlélő!
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak megrázott amit írtál, hogy 28.hétre született....
Isten áldjon meg titeket!
Sziasztok!
Első vagyok. Csak érdeklődni szeretnék, hogy hogyan alakul a napotok a tejpéppel? Hogy fogadta? Ébred még hajnalban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!