Hozzátáplálással kapcsolatban lenne kérdésem?
Most kezdtük nem rég és a védőnő felirta a céklát is azt hogy kell nekik elkészíteni?
meg felírta a meggyet de ilyenkor nincs szezonja akkor milyen formában adjam mert még bébiételben nem láttam???
fagyasztottat?
és a borsóhoz azt irta hogy héja nélkül azt hogyan kell érteni hogy ki kell nyomni a belsejét??
előre is köszi
A cékla akkor a legjobb, ha jól megmosod, és héjában megsütöd. Aztán felkockázod és lefagyasztod. Krumplival nagyon finom. Azt is főzöd és a végén összeturmixolod.
A borsót nagyon könnyen ki tudod nyomni a héjából, ha a fagyasztott borsót vízbe rakod. Így csak a belsejét főzöd, vagy párolod nem kell passzírozni. Megnyomod és kiugrik.
Borsófőzit készíthetsz, és tésztaszűrőn átnyomkodod neki, így csak a belseje lesz benne, a héja nem.
Meggyet én fagyasztottat adtam kisfiamnak banánnal.
Céklát megmostam, megszurkáltam, egyenként fóliába csavartam, és sütőben megsütöttem 1 óra alatt kész, és minden vitamin benne marad, mert csak átpárolódik szinte. Utána meghámozod, és már turmixolhatod is krumplival, almával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!