Nem tudom, hogy mit csináljak? Nagy bajban vagyunk!
Nagyon rosszul szoktattad, hogy ejszaka eteted, mivel igy a gyomra nem pihen, tehat mindig "dolgozik", es most meg a betegsege miatt nyugosebb es szenved.
Ha nem fogadja el a cicidet, akkor adjal Neki kamilla teat, amit egy pici mezzel edesitesz, de lehet egy pici komenymagos teat is adni, mivel az is jot tesz.
Most mar muszaj lenne leszoktatni az ejszakai evesrol, s amikor sir, akkor csak teaval kinalni. Nem lesz most mar egyszeru, de megkellene szoktatni erre, mivel igy kesobb is igenyelni fogja az ejszakai evest.
Figyeld meg az innyet, lehetseges, hogy a foga jon es emiatt utasitja el a cicidet.
A 09:55.ös válaszolóval mélységesen nem értek egyet, bocsánat.
Náluk majdnem minden betegség első napján nem fogadta el a cicit. Eddigi észrevételeim alapján két ok miatt. Első esetben taknyos volt és nem kapott rendesen levegőt. Ilyenkor éjszaka is porszívóztam, orrcseppeztem. A második esetben pedig a gyomra volt beteg, és semmit nem tudtam beletuszkolni. De ez hamar ki is derült, mert kezdődött a hasmenés, hányás már másnap.
Bocsi, hogy offolok!
De nem értem, amit a második válaszoló írt?
Az én babóm 4 hós és 2X kell fel enni. De mit csináljak ha kell neki a cici? Miért kéne leszoktatni az éjszakai evésről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!