Nem hízik a baba. Lehet nem elég neki a tejem?
Nekem is volt olyan, hogy egy hét alatt a mérések alapján semmit nem hízott (hosszát nem tudom rendesen lemérni, így azt nem tudtam összevetni). Mikor ezen beparáztam, akkor aznap minden étkezés előtt-után mértem, kivéve az utolsót, mert ugye a cicin aludt el, akkor nem kínoztam a mérlegeléssel. A megfelelő mennyiségű szopások megnyugtattak, utána nem foglalkoztam vele :)
Ráadásul egyrészt nálunk is úgy alakult ki, hogy mindig este volt a mérés, nem reggel, így jobban be tudott zavarni akár egy plusz kaka/pisi is, másrészt a következő héten meg sokalltam a gyarapodást, tehát lehet valami volt a mérleggel előzőleg, ez már sose derül ki.
Ja, meg én szoktam fejni a szopások után, ha csak 20 ml is jött még, akkor úgy vettem, hogy csak a baba nem kért többet, de lett volna még.
Gondolom azt jelezné a te babád is, ha éhes maradna, a védőnő az én kis haspók babámra azt mondta, mikor felvetettem neki, hogy félek, hogy kevés a tej, hogy "nem olyannak tűnik, mint aki csendben éhezik" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!