Volák Diána kérdése:
Miert Nem hízik a babám?
Figyelt kérdés
Kislányommal 3,21kg-al jöttünk ki a kórházból most hét hetesen 3,85kg. Aggódom hogy nem gyarapodik ahogy kéne nem bukik sokat van napi hat-hét teli pelus is. Lehet hogy csak ilyen alkat vagy ilyenkor pótolni kellene? A gyerekorvos szerint folytassuk a szopiztatast...(csak anyatejes baba nem kap mast.)2015. márc. 26. 19:45
1/5 anonim válasza:
tudodhoy mennyike eszik? próbaszoptatásra be tudsz menni,ha nincs mérleged? a 6-7 pelus pisivel van tele? főleg a pisit kell nézni. etetés után,hogy viselkedik? elégedett,vagy nyugtalanul? mennyiket bukik ránézésre? szerintem nézz egy próbaszoptatást,ha eleget eszik,lehet,hogy tényleg a bukás lesz a gond. evés után fél óráig legyen a kezedben függölegesben,had büfizzen,próbáld a lehető legkevesebbet mozgatni ilyenkor. ha ez a gond, szükség esetén sűrítőt írhat fel az orvos,az besűríti a tejetnehezebben jön fel neki. még az ágy megemelését szokták javasolni fejrésznél. ne a matracnál,hanem valamit tegyél az ágy alá
2/5 A kérdező kommentje:
100-120 grammot eszik, ritkan bukik naponta átlagosan egyszer akkor egy tenyérnyi mar felig megemesztett tejecsket. Köszönöm a tanácsot tobbet fogom tartogatni hogy megpróbáljuk elkerülni a bukást...4-5 pisis pelus szokott lenni es egy ketto van hogy harom kakis.
2015. márc. 27. 02:56
3/5 A kérdező kommentje:
Etetesek utan jókedvű játszani is szoktam vele...persze vannak nyugos napjai illetve este olyan hat hét korultol nyugos ilyenkor többet van cicin fürdés vacsi es alvás . El is alszik es hajnalban kel megint..
2015. márc. 27. 06:32
4/5 anonim válasza:
hányszor eszik egy nap? én ahogy számolom ha csak 6x100-at enne,akkor is meglenne a súlya szerinti minimál ami kell neki. ő se jelzi,hogy kérne még,úgyhogy elég neki az biztos :-) majd ha mentek státuszra,mond,hogy mennyit eszik,viszont bukik. megmérik majd,ha kell írnak fel neki biztos sűrítőt. nekem volt 1 időbe,hogy rengeteget bukottahogy hasra fordult minden kijött belőle. egyszer hízott két hét alatt fél kilót,aztán 1hét alatt 90-et. adtam neki egy 2 hétig,aztán megnéztem nélküle. nem olyan vészesmár nem is adom neki. majd biztos mondja a gyerekorvos,hogy mit csinálj addig is ha aggódsz,a védőnőt fel tudod hívni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2015. márc. 28. 05:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!