Fogy a tejem? Mit egyek-igyak?
Figyelt kérdés
3 hetes babámnak ma csak a 2 mellből tudok annyit adni enni,ami elég neki!Eddig 1 mellből is jól lakott,evett akár 90-100g-ot is(mérem minden etetésnél)!Nem sok ez Neki egyébként?(2hét alatt hízott már közel 700g-ot)2008. dec. 24. 16:32
1/12 anonim válasza:
nekem a mákos dolgok váltak be, de ha egy kicsit előrébb nézelődsz, ott már volt szó erről, és sokan ajánlottak ott mindenfélét.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi,most olvasgatok vissza én is,csak eddig nem volt időm rá!Annyit szenvedtem az első két hétben,hogy legyen tejem,szinte egész nap csak szoptattam,de megérte,csak most félek,nehogy elapadjon a tejem!Sokat eszik a Drágám....
2008. dec. 24. 16:43
3/12 anonim válasza:
Pfuuu Sokat hízott a picur! Sztem kicsit többet is mint kéne! Elég ott neki egy cici! Nagyon bekajál! Persze halgass mindig magadra ez csak egy vélemény
4/12 anonim válasza:
Szoptatós tea és sok folyadék, rendes étkezés! Sok pihenés amennyire csak lehet.
5/12 A kérdező kommentje:
Túl sokat hízott?Baj lenne?De ha nem eszik annyit amennyit akar,akkor csak sír és kapkodja a kis öklét és addig nem alszik el...
2008. dec. 24. 20:56
6/12 A kérdező kommentje:
És ilyen lenne,hogy egyik napról a másikra elfogy a tej?Mostmár estére talán még kevesebb mint napközben volt!Ettem már mákot,ittam alkoholmentes sört és laktoherb teat!Félek,hogy elfogy lassan,csak nem értem miért..
2008. dec. 24. 20:58
7/12 anonim válasza:
Itt valószínűleg arról van szó, hogy szeret szopizni... és mivel jön is belőle valami, hát akkor azt lenyeli. A védőnéni azt mondaná, hogy "erős a szopási ingere". Bővel sok a tejcid, ne aggódj! Tessék elhinni, hogy elég! Gyönyörűen fejlődik! Valóban soknak tűnik a hízás (hát csoda, ha ennyit eszik?), de a következő hónaptól már egyre kevesebb lesz. Nem, egyáltalán nem baj, hogy ennyit hízott. Kis súllyal született? Mert azok a babák szoktak az elején ennyire beleerősíteni :) Ha kér, adj neki enni, amig a melledet stimulálja, addig lesz is benne bőven tej! Hajrá!
8/12 anonim válasza:
Egyáltaláén nem baj,h ennyit hízott,ne aggódj!És nem méricskéld,csak hetente.Amikor éhes tedd mellre és kész. És a tej miatt se aggódj,mert az idegességtől fog elapadni!!! Pihenj sokat,sok folyadék-és persze tedd minél többet mellre a picit.Hidd el,így lesz elég tejed:)
9/12 A kérdező kommentje:
3350g volt a születési súlya
2008. dec. 25. 01:01
10/12 anonim válasza:
Nagyon jol hizott, eggyaltalan nem tul sok! Biztos jo a tejed! Az en babam is az elso 3 honapban 1200 es 1400 grammokat hizott. Es nem "kover mint egy kisdiszno" (ahogyan ezt valaki leirta nem olyan reg itt), hanem eleg hosszu baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!