Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Babóm 3 hetes lesz. A tejem...

Babóm 3 hetes lesz. A tejem még csak most áll befelé igazán. Mikor lesz az, mikor már nem kell odafigyelnem arra, hogy egyek igyak, hanem akkor is lesz tejem ha egy kicsit éhes vagyok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 17:19
 1/4 Gabi66 ***** válasza:
68%
Amíg szoptatsz nagyon fontos h figyelj. Azonnal észre fogod venni ha kevesebbet ettél ittál, még később is.
2010. aug. 2. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A tejtermelést a babád szopizása tartja fenn és nem az, hogy te mennyit eszel. Sőt! A tej minőségét sem igazán befolyásolja az anyai táplálkozás, kivéve, ha valamiből a te készleteid vészesen lecsökkennek. Én pl. soha nem tudtam meginni az ajánlott 3-4 liternyi folyadékot, mégis 6 hónapig kizárólag szopizott a kislányom, de még most 23 hónaposan napi 4x biztos... Persze, egyél, igyál rendesen, de ne a mennyiségre menj, hanem a megfelelő minőségre!
2010. aug. 2. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért a megfelelő folyadékbevitel nagyon fontos. Nekem napi 2 liter tejem van, 2 babát táplálok vele. Biztos nem lenne ennyi, ha csak másfél liter vizet innék, vagy annyit se.
2010. aug. 2. 17:34
 4/4 xStefix ***** válasza:

Egyéni dolog, neked kell kitapasztalnod, hogy hogyan jó.

Látod, az előző két anyuka közül is az egyiknek fontosabb a mennyiség, a másiknak már kevésbé. Minden attól függ, hogy a te szervezeted hogyan működik, mire hogyan reagál. Ha ezt megtanulod, akkor érezni fogod, mikor mire és meddig kell odafigyelned.

(Nálam pl. 2 dolog befolyásolta igen erősen a tejmennyiségem: a kipihentség-nyugalom és a folyadékbevitel.)

2010. aug. 3. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!