Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egessz nap cicizik normalis ez?

Egessz nap cicizik normalis ez?

Figyelt kérdés
Elso baba 11 napos egessz allo nap cicin ulne 3 napja megy ez igy hogy alig alszik ahogy kiveszem a cicit a szajabol 5,10 percet alszik majd felsir es ujra cicit ker annyira faradt vagyok,nem lenne neki eleg a tej de van rendesen ahogy en latom mitol lehet ez?elore is koszonom a valaszokat

2022. nov. 1. 14:10
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Oxi.Nálunk meg 6 hétig kímélve volt minden nő a családban,és a környéken is.Ezek szerint vagy rosszul emlékeznek az ősök,vagy rossz helyen,rossz családban laktak.Egészen biztosan nem kapáltak másnap.Tudjuk hogy szeretnék ilyet mesélni,de nem volt így.Belőlük is dőlt a vér,és volt aki bele is halt akkoriban.Akkor szerinted másnap kapálni mentek?Nem,nem mentek.
2022. nov. 2. 21:43
 42/52 anonim ***** válasza:
0%

#41 Pont ezt írtam, hogy kímélték őket és nem mentek kapálni.

De azért nem is ültek úgy a gyerek fölött, hogy 10 percenként dugták a szájába a cicit, ha sírt, amit ti javasoltok itt elôtte. Simán 2-4 órákat felálltak és dolgozgattak napközben. Nyilván nem egyben, de nem az volt, hogy semmit nem csinált.

2022. nov. 2. 21:50
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Annyit alszik a baba,hogy elvégezz otthonint mondtam,régen sírni is hagyták,ma már azt is tudjuk hogy káros.Ha nem termelődött elég tej,mert nem rakták elégszer mellre,adtak feles tejet,vagy a szomszéd Marcsa simán megszoptatta.Nem kötelező igény szerint szoptatni most sem,de ajánlott,és higyjétek el,megéri az a 6 hét.Utána beáll a kereslet-kínálat, megnyugszik a baba is,és lesz némi rendszer is a dologban.
2022. nov. 2. 21:56
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Pici is még es növekedési ugrás is lehet.
2022. nov. 4. 12:23
 45/52 anonim ***** válasza:
0%
#30É hiába van 5 gyereked, te egy olyan típus vagy, akinek szaporítani kell a tejet, különben nincs elég. Én meg nem. A második gyereket már a kórházban is ringatva altattam el, ha szopizás után 10-20 perccel sírdogált, mégis rengeteg tejem volt. 6 hónapig csak anyatejet kapott, és nagyon messze volt a soványtól. 7 hetes korától nem szopizott éjszaka, de ettől még nem csappant meg a tejem. Sőt, mivel tudtam aludni, rengeteg lett reggelre.
2022. nov. 4. 16:51
 46/52 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok olyan típus.Rengeteg tejem volt,mind kizárólag anyatejes 6 hónapig,majd még 20 hónapos korukig szoptattam őket.Nekem első naptól aludtak éjszaka.Pontosan azért volt mindig elég tejem,mert hagytam,hogy beálljon a kereslet kínálat.Emellett a növekedési ugrások azok ösztönösek,bármennyi is a tej,szaporítják,és beállítják az összetételét maguknak.Ez a rengeteg lett reggelre meg.A tej folyamatosan termelődik szoptatás közbe.A melléd nem egy zacskó,amibe felgyűlik,majd kifogy, aztán megint megtelik.De szerintem ezt itt hagyjuk is abba.
2022. nov. 4. 17:57
 47/52 anonim ***** válasza:
25%
#46: a 30-as hozzászólásod alapján mind az 5 gyerekedet az első 6 hétben egész nap cicin tartottad, és attól lett tejed. És ha paskoljuk, meg ringatjuk a gyereket, akkor nem lesz tej. Lehet, hogy neked nem, de másnak meg igen. És ha 0/24-ben cicin lógtak a gyerekeid, akkor nem aludtak az első naptól. Olvasd el mit írtál, itt osztod az észt hogy milyen fontos folyamatosan ciciztetni a gyereket, aztán meg neked az első naptól aludtak. Hogy? Cicivel a szájukban. Az nem alvás. És teljesen ki tudja zsigerelni az anyát.
2022. nov. 5. 07:19
 48/52 anonim ***** válasza:
84%
Az a 0-24 sehol nem valódi 0-24.Azt a gyerek se élné túl.Egyszerű túlzás az egész Igen,az első 6 hétben,sőt esetenként 8 hétben,mikor nem aludtak a babák, akkor cicin lógtak. Ez teljesen normális.Igen, attól volt tejem,hogy nem mást csináltam,hanem a gyerekkel voltam addig.Ez nem jelenti azt,hogy semennyi nem lett volna nélküle,de nyilván való,hogy így tudott beállni a kereslet kínálat.Igen,éjszaka aludtak a gyerekek,fel is kellett kelnem fejni.Amúgy meg....pont nem érdekel ki mit csinál,mit hisz el,vagy mit nagyít fel.A kérdésre a válasz,hogy NORMÁLIS,HA EGÉSZ NAP CICIZIK.
2022. nov. 5. 08:19
 49/52 anonim ***** válasza:
48%

szeretnek kerdezni valamit barmelyikotoktol nemcsak a kerdezotol:

azok akik hosszu ideig szoptattak ugy hogy allandoan a mellen volt a gyerek milyen lett a melletek amikor teljesen abbahagytatok a szoptatast? nagyon meglogosodott meglottyedt? nehezen tudom elkepzelni hogy mondjuk 2 evi szoptatas ne hasson ki a mell allagara.

2022. nov. 7. 15:17
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

#49 nekem nem lett durva, nyilván változott, mert a szoptatás úgy általában nem hagyja érintetlenül a melleket, de kb olyan maradt, mint amilyen az első 3-4 hónap után lett, csak a striák eltűntek valahogy az első év végére. Mondjuk nem tudok tartós változásról beszámolni, mert terhes lettem, és a második terhességem kb feléig még szoptattam a nagyot (2 éves koráig, egyébként), és ugye a terhesség alatt is változik a mell valamelyest, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy nagyon megviselte volna a dolog.

De nekem alapból nem volt nagy mellem, B-kosaras cickóim nőttek meg C-sre a belövelléstől (egy éjszaka alatt, fájt is mint a fene), és kicsit vesztettek a peckességből, de kb ennyi volt a változás. Nem hiszem, hogy az, hogy 6 hónapig vagy 2 évig szoptat valaki, már jelentősen befolyásolná a dolgot, a legdrasztikusabb változások az első pár héten/hónapban zajlanak le a mellben, és az valahol független attól, hogy mennyit van cicin a baba.

2022. nov. 7. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!