Egessz nap cicizik normalis ez?
Ez ilyen 🤷♀️
Olvass utana:4.trimeszter.
Nekem az első 3-4 hónapban 0-24 ben cicin voltak kb.
Meg mellette 3 honapisak lesztek, 3 hósan van egy növekedési ugrás is. Teljesen normális
1 nem 11 hetes hanem napos.
De ettől független minden igaz amit írt. Olvass kicsit. Kereslet kínálat bevallásáról, növekedési ugrásról (3 hetesen is van) meg a 4. trimeszterről.
Igen, ez normàlis, csak nagyon fàrasztò. Ha nem lenne elèg tej, azt onnan làtnàd, hogy nem pisil eleget, ès beesik a kutacsa.
Nem tart örökkèl ez az időszak. A szò szerint folyamatosan cicin lògàs àltalàban par nap alatt abbamarad, de normàlis, ha màskor is csinàl ilyet pàr napig.
Az, hogy rengeteget szopik (de nem egèsz nap) mèg hònapokig lehet.
Kèt hasznos dolgot kipròbalhatsz:
-Felkve szoptatod, ès mikor elalszik, alszol te is. Ekkor a biztonsàgos fekvőhelyet gondosan előre ki kell alakìtani.
-Miutàn elalszik, vàrsz legalàbb 20 percet, mielőtt lerakod, hogy màr mèlyen aludjon, ès ne èbredjen fel a mozgatàsra.
Mindenkèppen hanyagold a hàztartast ilyenkor. A baba igènyei, ès a te alapvető igènyeid legyenek az elsők.
Normális. Én fekve szoptattam a lányaimat, akkor én is tudtam közben aludni, illetve amikor nem akartam aludni, akkor sorozatokat néztem közben, olvastam. Kifejezetten pozitívan emlékszem vissza erre az időszakra, pedig nekem sem bírt egyik sem 5-10 percnél többet tölteni cici nélkül úgy nagyjából 1,5-2 hónapos korukig. Utána jobb lett, bár akkor sem szerették ha lerakom őket, szóval hurcikendőztünk egy pár hónapig, az el nem tudom mondani, mekkora hatalmas segítség volt, főleg amikor a kicsi született, így hiába akart egész nap rajtam lógni, a nővérével is ugyanúgy (mérsékelten ugyanúgy, azért futni utána meg lendületből elkapni, amikor futott felém nem tudtam :D ) tudtam foglalkozni.
Ha nem lenne elèg tejed, azt onnan làtnàd, hogy nem pisil eleget a babàd.
Kitartàs!
Ez ilyen. Az első hetekben egész nap szoptattam, és sok-sok netflixet néztem 😅
Ha nem lenne elég tejed, jelezné.
Egesz - igy irjak
Igen, ez teljesen normalis. Most allitja be maganak a tejet. Nem, nem keves a tejed, a szopizos babak ilyenek,. Az elso hetek, van , hogy honapok, errol szolnak. Vegulis ezert vagy gyeden, ez most nem rolad szol, hanem a nap 24 oraja a babae. Mi is faradtak voltunk, de annyira gyorsan eltelik ez a par het, elvezd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!