Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egessz nap cicizik normalis ez?

Egessz nap cicizik normalis ez?

Figyelt kérdés
Elso baba 11 napos egessz allo nap cicin ulne 3 napja megy ez igy hogy alig alszik ahogy kiveszem a cicit a szajabol 5,10 percet alszik majd felsir es ujra cicit ker annyira faradt vagyok,nem lenne neki eleg a tej de van rendesen ahogy en latom mitol lehet ez?elore is koszonom a valaszokat

2022. nov. 1. 14:10
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Elozo vagyok.

En is a sorozatokat javaslom 😆

Az elso 3 honapban ketszer vegigneztem a Hegyi doktor osszes reszet.

2022. nov. 1. 15:57
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális.
2022. nov. 1. 16:11
 13/52 anonim ***** válasza:
39%

Tudom, hogy le leszek pontozva.

De én azt javaslom, hogy próbáld másképp megnyugtatni. Az első gyerekes anyukák ösztönösen mellre akarják rakni mindig, ha sír. Próbáld meg, hogy másképp, lerakva, simogatva a hasát/hátát, büfiztetve nem lehet-e megnyugtatni.

Akkor se csinálsz bajt, ha mindenért cicit adsz neki, de neked lesz könnyebb, ha sikerül valahogy úgy szoktatni, hogy mással is meg tudja magát nyugtatni és nem kell utána hónapokig igazodnod a hangulataihoz és folyton cipelni és szoptatni.

Csak lazán, ha gyakran sír, akkor ő ilyen, amíg a pelenkák, hőmérséklet, étkezés, büfi rendben van, nem ejted le és nem csinálsz valami iszonyat ostobaságot (amiről úgyis sejted, hogy az), addig mindent jól csinálsz.

2022. nov. 1. 16:12
 14/52 anonim ***** válasza:
79%
13-as, egy hetes ujszulottrol van szo !!
2022. nov. 1. 17:09
 15/52 anonim ***** válasza:
59%

#14 Értettem. Az egy hetes újszülött is kibír 20 percet cici nélkül és lehet, hogy nem is az a baja, hogy éhes, hanem fáj a hasa vagy csak furcsa a külvilág. Lehet, hogy egy cumi is vagy egy kis fenékpaskolgatás vagy egy kis járkálás is ugyanúgy megnyugtatná, mint a ciciztetés.

Ennek ellenére ma mindenki azt javasolja, hogy 0-24 órában legyen cicin. Aztán hónapokig nem bír semmit csinálni, mert a gyerek ezt szokja meg, mint megnyugtatás és aztán szenvedsz több hónapig a kialvatlanságtól és a tétlenségtől.

“Been there done that.” Ne csináljátok utánam, ha nem muszáj.

2022. nov. 1. 17:18
 16/52 anonim ***** válasza:
60%
A vilàg legrosszabb tanàcsa pici babànak cumit adni meg szoptatàsok közti időt hùzni. Az anyànak ilyenkor hònapokig az kène legyen az egyetlen dolga, hogy a picit gondozza
2022. nov. 1. 17:23
 17/52 anonim ***** válasza:
66%
Az egy hetes baba még próbálja pótolni azt, hogy fogyott a kórházban és ugye megduplázza a súlyát a sok szopival. Ilyenkor normális a sok cicizés és nem paskolgatni kell a popsiját... 13-as ez pár hónaposan oké,pár hetesen viszont igenis cici kell.
2022. nov. 1. 17:24
 18/52 anonim ***** válasza:
44%

#15-ös vagyok.

Amúgy én is csak a másodiknál jöttem rá, hogy mennyivel jobb ez a módszer. Az elsőnél annyira kész voltam, hogy mondtam, hogy a másodikhoz kell valaki, aki besegít a naggyal.

A szomszéd néni jelentkezett, neki van 3 gyereke és akkoriban talán 2 unokája volt, de külföldön.

Amikor én cicire akartam venni a kicsit, mondta, hogy ő elintézi és csak “ott volt vele”, beszélt hozzá, paskolta, sétált vele néha, de általában az ágyában feküdt és 3-ból 2-szer cici nélkül pár perc alatt abbahagyta a sírást.

Ég és föld volt a kipihentségi szintem a két gyereknél.

Látszólag érzelmileg a kicsit egyáltalán nem viselte meg, ugyanúgy bújós, ha olyan kedve van, barátkozik az oviban és a játszin. Igaziból sokkal nyitottabbnak tűnik és jobban feltalálja magát, mint a tesója (de szerintem ez inkább genetika).

2022. nov. 1. 17:29
 19/52 anonim ***** válasza:
36%
Tudod,15/18-as újszülött gyerek mellett nem a te kipihentsègi szinted, hanem a gyerek idegrendszere ès emèsztőrendszere a fontosabb. Màsodik gyereket vàllaltad, tudtad mivel jàr.
2022. nov. 1. 17:39
 20/52 anonim ***** válasza:
61%

#19 Nyilván bevállaltam volna még egyszer, ha szükséges. De ha fölösleges, akkor nem akarnám magam ezzel szívatni.

Nyilván vállalod az oxit, császárt meg a vesédet is odaadod, ha azzal segítesz, de elég ostobaság bemenni csak random a kórházba és felajánlani a vesédet a gyerekednek, mert három jobb, mint kettő.

Nem ennyire extrémen, de ez ugyanaz. Lehet 0-24 órában szívatni magad, de az esetek többségében fölösleges. A gyereknek persze nem lesz rosszabb, max te szívsz.

2022. nov. 1. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!