Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik szoptatnak nekik cumizik...

Akik szoptatnak nekik cumizik a babájuk?

Figyelt kérdés
Szisztok! Akik tudnak szoptatni azok adnak nap közben nyugtató cumit a babájuknak? Nem alakul ki náluk cumi zavar?
2022. okt. 22. 18:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%

Első gyerekem a cumisüveges pótlástól lett cumizavaros. Irdatlan fájdalom volt utána szoptatni. Még a Medela calma is bezavarta. Sajnos mennyiség kellett, így svéditató nem volt elég, magára csápolta, sns-t nem fogadta el. Végül teljesen ellehetetlenítette a szoptatást. Tápszeres lett és utána kapott nyugicumit.

A másodiknak szerencsére nem kellett pótlás, cumit meg nem adtam.

2022. okt. 22. 19:33
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Igény szerint szoptattam, nem is vettünk cumit.
2022. okt. 22. 19:46
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
1 hónapos lesz, utálja a cumit.
2022. okt. 22. 20:20
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

Igény szerint szoptattam, néha adtunk cumit (pl. többórás autóutat így végigaludta). Elég nehezen fogadta el, de olyankor megérte. Fél évesen már egyáltalán nem fogadta el. Valamennyire éreztem a szoptatásnál, hogy ha cumizott, utána átmenetileg rosszabb lett a technikája.

Anya elmondása szerint én babaként simán ittam cumisüvegből is és cumiztam is, és ez semmilyen zavart nem okozott.

2022. okt. 22. 20:42
 15/24 anonim ***** válasza:
83%
Én minden féle cumit vettem az első két hónapban ezért nyugodtan le lehet pontozni, nekem könnyebb lett volna mert nagy cicis a kisasszony. De egyik se kellet neki mikor jött a foga akkor játszott vele, de semmi több igazából csak éppen az akadt a kezébe, kb mindent a szájába vett, csak jobb legyen.
2022. okt. 22. 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Adtam, pedig megvartam az ajanlott 6 hetes kirt (elotte a cumizavar miatt nem ajanljak). Igyis cumizavaros lett, ugyhogy 2 het utan elvettem tole, es vegul nem volt cumija.
2022. okt. 22. 22:00
 17/24 anonim ***** válasza:
9es válaszom lepontozásának oka?
2022. okt. 22. 22:13
 18/24 anonim ***** válasza:
56%
Én néha adok neki, ha nyűgös, egyéb esetben el se fogadja. Ezen kívül szokott pótlást kapni cumisüvegből is. Jelenleg 5 hónapos, és nincs cumizavar. Már ennyi idő után szerintem nem is lesz. :)
2022. okt. 23. 09:25
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
18-as, sajnos barmikor elofordulhat, nalunk majdnem 2 evesen volt, en is azt hittem, hogy nem lehet. En 2,5 eves kora utanig szoptattam. Bolcsit kezdett, ahol kertek cumit, addig nemvolt neki. Utana harapni kezdett, es full elromlott a technikaja.
2022. okt. 23. 09:58
 20/24 anonim ***** válasza:
36%
Kisfiam két hetes, állandóan a kezét vette a szájába az első pár nap… a 4Ds ultrahangon is. 😅Na azt nem akartam, tuszkoltam inkább a cumit a szájába. Azóta cumizik inkább. Ráadásul az első pár napban csak bimbóvédővel tudtam szoptatni, de már az sem kell.
2022. okt. 23. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!