Én szerettem volna adni, de születése óta kiköpi. Már 7 hónapos a kisfiam, de még mindig nem használja rendeltetésszerűen, csak játszik vele.
2022. okt. 22. 18:22
2/24 anonim válasza:
Én nem hallottam soha erről a cumizavarról, a gyerekeimet szoptattam sokáig, mellette kaptak cumit, amit másfél-2 éves korukig használtak naponta, sőt ha elmentem otthonról akkor cumisüvegből kaptak enni. Itt, ezen az oldalon olvastam először a "cumizavarról".
2022. okt. 22. 18:33
3/24 anonim válasza:
Én akartam neki adni, de 6 hónapos kora óta már a cumisüveget sem fogadja el. Most 1 éves, már pohárból iszik vizet, és még mindig szoptatom. Teljesen ügyesen eszik/iszik, de játszócumi sose kellett neki. Nekem könnyebb lenne, mert így engem használ cuminak éjszaka, de nem kell neki.
2022. okt. 22. 18:42
4/24 anonim válasza:
Nekem az egyik gyerekem nagy cumis volt a másik kiköpte és az ujját szopta. Mindkettőt szoptattam 1 éves korukig.
2022. okt. 22. 18:49
5/24 anonim válasza:
Mind a 2 gyerekem cumizott az első naptól. Egsiknek sem lett baja tőle.
Fiam 2.5 évesen hagyta el. Lanyom 1 eves még cumizik
2022. okt. 22. 18:55
6/24 anonim válasza:
Cumizott a lányom. Nem lett cumizavaros.
2022. okt. 22. 19:02
7/24 anonim válasza:
Mindkét gyerekem szoptattam és cumit is kaptak, és cumisüvegből is etettem őket, mert volt bőven tej és fejni kellett. Mindig mindent elfogadtak.
2022. okt. 22. 19:04
8/24 anonim válasza:
Nem cumi, de az én kisfiam a bimbóvédőtől, majd később a cumisüvegtől lett cumizavaros. Ez egy létező jelenség. Csak hogy ne arra billenjen maximálisan a mérleg itt, hogy "nem létezik cumizavar", mert ez nem igaz. És kiszámíthatatlan, hogy kinél fog gondot okozni.
Amúgy az én kisfiam is kiköpte a sima cumit, egyáltalán nem kellett neki, pedig szoptatás híján igencsak örültem volna, ha sikerül "rászoktatni" a nyugicumira.
2022. okt. 22. 19:07
9/24 anonim válasza:
Mi 7 hónaposan adtunk neki egy műtét miatt.
2 évesen választottam el a szoptatásról. Másnap eldobta a cumit is. Le se kellett szoktatnom róla.
2022. okt. 22. 19:11
10/24 anonim válasza:
Mknd a 2 gyerekem első naptól cumizott. Semmi bajuk nem lett.
Fiam 2.5 évesen elhagyta magától, pont mikor született a tesoja, mert ő már nagyfiú. Lányom 1 éves, még cumizik, 10hónaposan szoktattam le a szoptatásról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!