Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit lehet csinálni, ha bealszi...

Mit lehet csinálni, ha bealszik a cicin?

Figyelt kérdés
A kisfiam 4 órától óránként kér enni, ugyanis folyton bealszik a szopásba, így nem lakik jól. Múlt éjszaka 4x vettem fel, először szopott egy picit, bealudt, visszatettem. Aztán még 3x azt megcsinálta, hogy amint leraktam, megérezte, nyűgös lett, felvettem, mellre tettem, erre szépen rátette a fejét és aludt tovább. De amint visszaraktam az ágyába, felébredt és kezdődött előlről az egész. Éhes, de olyan álmos, hogy nem bír enni? 8 hetes lesz jövő héten. 1 hónaposan 5 kg volt, most már 6. Az éjszakát sosem aludtam àt? Mikor fogja? Teljesen változó, gondolom..
2022. szept. 2. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem egyről beszélünk.A babaöböl olyan kiságy,amit a nagy ágyhoz rögzítesz, és "hiányzik"egy oldala.Te a babafészekre gondolsz.
2022. szept. 2. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
2022. szept. 2. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
2022. szept. 2. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
Mi együtt aludtunk, és ha éhes volt evett. A férjemnek nem nagyon tetszett, de csak 2-3 hónap. Én inkább ezt választottam, minthogy egész éjjel ne aludjak.
2022. szept. 2. 22:50
 15/17 A kérdező kommentje:
#11 Igen, valamiért azt gondoltam babafészek. De a co-sleeper az babaöböl, olyanban alszik az első naptól kezdve éjszaka. Általában nincs is ezzel gond, csak néha makrancoskodik meg.
2022. szept. 3. 02:49
 16/17 A kérdező kommentje:
#12 Pont ilyenunk van, csak kerekek nélkül.
2022. szept. 3. 02:49
 17/17 A kérdező kommentje:

#14 Hogy aludt veletek? Velem alszik, közvetlenül mellettem a babaöbölben. Vagy te arra gondolsz, hogy az ágyban veletek?

Lehet növekedés ugrás miatt van az, hogy néha ezt csinálja, hogy megébred, ha beteszem. Hihetetlen egyébként, hogy azonnal észreveszi, hogy letettem, nem a karomban van.

2022. szept. 3. 02:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!