Az anya és a saját gyereke szoptatása teljesen magánügy?
Függ az anyától, a babától, a környezettől és persze a gondolkodásmódtól is.
Én például teljesen magánügynek tartom, és ha más szoptat, akkor ki is megyek, mert nem tartom gusztusosnak.
#1 voltam
Attól függ, hogy a nőnek, hogy komfortos.
Ha gond nélkül szoptat bárki előtt, akkor hajrá!
Ha szeret elvonulni, akkor is hajrá!
Nehogy már még azt is szabályozni akarjuk, hogy hogyan kell a nőnek komfortosan éreznie magát :)
Én gond nélkül szoptatok közeli emberek előtt, ahol biztonságban és nyugiban érzem magam: pl anyám, tesók, barátnők.
De a hideg kiráz a gondolattól, amikor ilyenkor anyósom próbál utánam jönni a szobába...na ott zárom az ajtót. Úgy már nem menne az ellazulás.
Szóval magánügy, hogy melyik nő, hogyan szeret.
A kórházban bárki előtt, a férjem és a barátnőm előtt is simán szoptattam ha úgy jött ki, de persze ha volt rá lehetőség jobban szerettem kettesben maradni a kislányommal. Anyám előtt soha nem, anyósom előtt párszor, de nagyon zavart. Lakáson kívül csak kocsiban, erdőben, vízparton került rá sor, nagyrészt senki nem járt arra, az az 1-1 ember aki még arra sétàlt, hát ez van, menjen tovább.
Teljesen természetes ha valaki egy max egy éves babát bárhol megetet, a nagyobbak már tudnak vàrni, velük van idő is elvonulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!