Miért kell beleszólni abba hogy ki mikor és hová szül? Ez nem magánügy lenne?
Egyszerű. Nem kell ide kiírni a GYK-ra ilyen kérdést, és nincs mibe belekötni. Aki ide beír, vállalnia kell a kompromittációt is vele együtt. Magánügyet igaz név nélkül is itt "kiteregetnek", aztán megsértődnek ha valakinek más a véleménye a dologról.
Könyebb anoním módon ítélkezni mások felett, mint szemtől szembe.
Engem egész addig nem érdekel, amíg nem tőlem kéreget.
Van egy csaj a házban, aki elég rendesen dohányzik. Minden hónap végén hozzám jön pelenkát kérni. A múltkor a városban találkoztunk, akkor pénzt kért, hogy ki tudja váltani a gyereknek a gyógyszert. Persze, sosem adja vissza .
Na neki tényleg nem kellett volna egy gyerek sem, nemhogy kettő
Utolsó! Volt nekem is ilyenben részem,dohányzó,két gyerekes,állandóan kéregető (egyszer olyan szöveggel jött,hogy ki kellene váltania a gyógyszerét,pénze csak másnap lesz,és ha nem váltja ki,akkor pár hónap múlva meghal- semmilyen ilyen betegsége nincs Neki,csak le van százalékolva valamire-- nem adtam Neki,és még él :-) ),panaszkodó anyuka- nekem sincs sok,eleinte adtam,utána elhajtottam. Az ilyennek nem segítség ha adnak Neki,mert soha nem tanul belőle! Nővéremmel folyton kifogjuk az ilyeneket.
Kérdező,ez így van! Mindenkinek minden baj,ami nem a sajátja!! Én azt szoktam mostanában mondani- mióta újabb pletyit hallottam magunkról :-)- hogy örülök,hogy legalább másnak nincs gondja,amivel foglalkozhatna :-D
Igen,annyira tudom sajnálni az ilyen uncsi életű embereket... Az enyém tele van jobbnál jobb dolgokkal,izgalmakkal,olykor aggodalmakkal, és nem is érdekel más ember! Másról még soha nem pletykáltam :-) lehet hogy én vagyok csak ilyen naiv,de tényleg soha nem pletyiztem még ki mást!
20 évesen szültem az elsőt,26 évesen a 4. gyereket. Nagy ívben teszek rá,ki mit gondol! Nincs nagy iskolám,csak egy érettségim van,amivel semmit nem kezdhetek,de nem bántam meg,mert ha többre vágytam volna,nem lennének a gyerekek,a Páromat sem ismertem volna meg! Agyam nincs hogy tanuljak valami szakmát,szóval marad ha lesz gyári meló,amihez nem kell végzettség,vagy közmunka- feltéve ha a jelenlegi papírjaimat végre kézhez kapom a munkahelyemről-ami csődeljárás alatt van.- aki ismer,ezeket tudja rólam,és gondol amit akar. Aki nem ismer,az meg még inkább gondoljon amit akar :-) Nekem jó így,ártani ezzel senkinek nem ártok,amit megkapok immáron gyes-családi címszóval,azt leadózza a Párom havi szinten,én ezt tudom,a többiek meg nyeljék le keresztbe :-P :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!