Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Még lehet lógós a mellem? Még...

Még lehet lógós a mellem? Még csúnyúlhat?

Figyelt kérdés

A mellem nem lett lógós, már nem az a kemény de nem lett csúnya egyáltalán

Már nem szoptatok 1 hónapja, sajnos szoptatni sem tudtam nagyon csak 2 hetet azt sem sokszor mert kevés tejem volt

2022. jún. 11. 06:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Pedig igaz,hogy az elején nem kell sok a babának csak ilyenkor sokszor az orvos ,védőnő beparaztatja a mamát és elkezdenek hozzataplalni, fejni stb.pedig csak sokszor kell mellre rakni( itt a hangsúly a sokon van és nem azon hogy hány órát van rajta).az első héten alapból sírós sok baba és nem az éhségtől. De ez a dokik hibája amiért fölöslegesen paráztatnak.
2022. jún. 11. 08:52
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Én sose fejtem 160ml-t, pedig csak anyatejet kapott. A legtöbb 150 ml volt két mellből reggel, mikor átaludt egy éjszakát, és fel akartak robbani a melleim majdnem. Pedig szép nagy fiam van, szóval tuti elég a tej neki.

A mell formája inkább genetikai kérdés. Persze egy d-e kosár nagyobb eséllyel ereszkedik meg, de összességében genetika.

2022. jún. 11. 10:34
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Amíg szoptatás után tudsz fejni addig bőven van tejed. Ha nem tudsz az se jelent kb semmit. 2 hónapig tudtam fejni és mégis 1,5 évig szoptattam. 6 hónapig kizárólagosan.
2022. jún. 11. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!