Még lehet lógós a mellem? Még csúnyúlhat?
A mellem nem lett lógós, már nem az a kemény de nem lett csúnya egyáltalán
Már nem szoptatok 1 hónapja, sajnos szoptatni sem tudtam nagyon csak 2 hetet azt sem sokszor mert kevés tejem volt
Azért volt kevés tejed, mert nem adtál neki folyamatosan, amikor kért. Nincs óránként meg kivárás, folyamatosan szoptatni kell. Közben áll be, hogy egyre többet alszik hosszabban, beáll az életritmusa. A tej meg folyamatosan, az igényei szerint termelődik. Közben fejni is kell, mélyhűteni, így folyamatosan termelődik, pótlás is van.
Te magad apasztod ki a tejed.
Látom, tudat alatt és tudatosan is a melled formája jobban aggaszt, mint a kicsid egészsége, fejlődése, immunitás erőssége.
Nekem szoptatás abbahagyása után úgy fél évvel lettek löttyedtek a melleim.
Még bármi lehet
Nem ez volt a kérdés.
Amúgyis te mit láttál abból hogy én mennyire szenvedtem vele? Nem tudom hogy mered te ezt így leírni .... amikor a kicsi állandóan bömbölt mert még éhes volt és sehogysem jött több az orvos azt mondta nem fejlődik ezért el kellett kezdeni a kiegészítést táppal mellette még mindig 45 perceket fejtem 30-60 ml-ért -_- 1 héten keresztül minden nap ezzel szenvedtem 1 órát volt mellen amellett még fejtem is ugyanígy 45 percet..... 1 hét után jött 30 ml....aztán 1 órás fejéssel 60 ml aztan vegre 1x lett 90 majd semmi ... azért 1 hét után ennyi szenvedessel és fájdalommal..csak ennyi jöjjön.. ráadásul mellettem egy bába is volt tanított és figyelt hogy hogyan megy a szoptatás..... .
A mellednek semmi baj nem lesz már.
Az egy hét pedig semmi a próbálkozásra. Ha szopi után 30ml jött le az pont,hogy jó. Annál többet egy újszülött sem eszik. Az,hogy volt,hogy 90ml is lejött pont,hogy nagyon jó. Sajnos ezt te adtad fel. Csak a félreértés elkerülése végett
Bármi lehet
1. Után nekem sem lett semmi
2. Után sem
Aztán volt egy hízásom/ fogyásom…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!