Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Még lehet lógós a mellem? Még...

Még lehet lógós a mellem? Még csúnyúlhat?

Figyelt kérdés

A mellem nem lett lógós, már nem az a kemény de nem lett csúnya egyáltalán

Már nem szoptatok 1 hónapja, sajnos szoptatni sem tudtam nagyon csak 2 hetet azt sem sokszor mert kevés tejem volt

2022. jún. 11. 06:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

Azért volt kevés tejed, mert nem adtál neki folyamatosan, amikor kért. Nincs óránként meg kivárás, folyamatosan szoptatni kell. Közben áll be, hogy egyre többet alszik hosszabban, beáll az életritmusa. A tej meg folyamatosan, az igényei szerint termelődik. Közben fejni is kell, mélyhűteni, így folyamatosan termelődik, pótlás is van.

Te magad apasztod ki a tejed.

Látom, tudat alatt és tudatosan is a melled formája jobban aggaszt, mint a kicsid egészsége, fejlődése, immunitás erőssége.

2022. jún. 11. 06:49
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Nekem szoptatás abbahagyása után úgy fél évvel lettek löttyedtek a melleim.

Még bármi lehet

2022. jún. 11. 07:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés.

Amúgyis te mit láttál abból hogy én mennyire szenvedtem vele? Nem tudom hogy mered te ezt így leírni .... amikor a kicsi állandóan bömbölt mert még éhes volt és sehogysem jött több az orvos azt mondta nem fejlődik ezért el kellett kezdeni a kiegészítést táppal mellette még mindig 45 perceket fejtem 30-60 ml-ért -_- 1 héten keresztül minden nap ezzel szenvedtem 1 órát volt mellen amellett még fejtem is ugyanígy 45 percet..... 1 hét után jött 30 ml....aztán 1 órás fejéssel 60 ml aztan vegre 1x lett 90 majd semmi ... azért 1 hét után ennyi szenvedessel és fájdalommal..csak ennyi jöjjön.. ráadásul mellettem egy bába is volt tanított és figyelt hogy hogyan megy a szoptatás..... .

2022. jún. 11. 07:39
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
2 hét szoptatástól nem lesz csúnya a melled. Majd visszaáll. Nekem kb.egy év után lett csúnya, de nem érdekel kifejezetten. Most 2 éves lesz és még altatáshoz kap ill.éjjel korlátlanul kap ha kéri.
2022. jún. 11. 07:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Aztán nem napi 2x csináltam...többször de akkor már nem jött semmi sem szenvedtettem a mellem a géppel a semmiert az egesz napom majdnem elment ezzel -_-
2022. jún. 11. 07:45
 6/13 anonim ***** válasza:
49%

A mellednek semmi baj nem lesz már.

Az egy hét pedig semmi a próbálkozásra. Ha szopi után 30ml jött le az pont,hogy jó. Annál többet egy újszülött sem eszik. Az,hogy volt,hogy 90ml is lejött pont,hogy nagyon jó. Sajnos ezt te adtad fel. Csak a félreértés elkerülése végett

2022. jún. 11. 07:51
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Egy kép sokat segítene...
2022. jún. 11. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:
44%

Bármi lehet

1. Után nekem sem lett semmi

2. Után sem

Aztán volt egy hízásom/ fogyásom…

2022. jún. 11. 08:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem 1 hétig próbálkoztam hanem 3 de már a 2. hét végén se jött több hanem egyre kevesebb értelme nem volt folytatni csak szenvedtünk mind ketten. Ráadásul elment erre az egész napom baratnomnek 10- 15 perc alatt lejott 160ml -_- és rögtön volt teje már másnap -_-
2022. jún. 11. 08:34
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem a szoptatás miatt lesz lógós a mell. Én egy percet sem szoptattam, mégis olyan lett, mint egy 60 évesé.
2022. jún. 11. 08:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!