Én is azt nem értem hogy minek. Semmiféle mesterséges fehérje pótlásra nincs szükséged, ha normálisan étkezel.
2022. jún. 2. 17:24
3/12 anonim válasza:
Lehet, gondolom edz és azért issza, vagy ti mit hittetek?
2022. jún. 2. 18:16
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy edz a kèrdező. Szerintem IBCLC-t kèrdezz meg. Szerintem-laikuskènt -nem lehet gond, hiszen attòl, hogy te több fehèrjèt eszel, mèg nem vàltozik meg a tejed összetètele.
2022. jún. 2. 18:19
5/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Én nem ittam, de lehet hogy jó lett volna, mert így elég sokat fogytam a szoptatás alatt. Nem bírtam normál ételekből fedezni, amit a baba elvett.
2022. jún. 2. 18:21
6/12 anonim válasza:
Igaz már a gyerekem 15 hós és egy éves kora óta edzem, én iszom fehérjét, de minőségit a BioTechtől. Direkt rájuk is írtam, hogy mit szabad és mit nem? Volt amiket nem ajànlottak, de az Iso Whey Zero minden mentes fehérjét szabad. Gyerekem azóta is szopik még napi 2x. Semmi baja sem a tejemnek sem neki. Valamint tele van aminosavakkal is. Rosszat nem teszel szerintem, de ha nem vagy biztos benne, inkább szakértőket kérdezz, mert itt a sok értetlen sem tud okos választ adni csak károgni…
2022. jún. 2. 21:05
7/12 anonim válasza:
A minek nagyon is érthető kérdés!
Semmiféle fehérje pótlásra sincs szükség, edzés mellett sem, ha valaki megfelelően étkezik.
Nyilván, ha testépítő bajnok szeretne lenni, az más kérdés.
2022. jún. 2. 21:20
8/12 anonim válasza:
Gyanítom a kérdező sem zabál húst hússal egész nap.. vagy mindennap tojást, tejterméket kilószámra. Csak hogy jelezzem a fehérje jó a tejnek IS! Szerinted szoptatás mellett elég az meg úgy hogy edz, hogy naponta megeszik egy rántott húst meg megiszik egy bögre tejet? Te nagyon el vagy tévedve. De nem értem minek találgatni. Feltett egy kérdést. A “minek?” válasz az nem válasz a kérdésére.
2022. jún. 2. 21:27
9/12 anonim válasza:
8-as Legalább az értő olvasást gyakorold!
Vegán fehérjét inna, tehát a hús, tojás, tejtermék eleve nem szerepel az étkezésében. Ettől függetlenül növényi eredetű étrenddel is be tud vinni elegendő fehérjét, azt nem kell kiegészíteni porokkal, ha a célja egy egészséges testkép.
2022. jún. 2. 21:58
10/12 anonim válasza:
Mi a francért zavar az bárkit is, hogy valaki fehérjét iszik? 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!