Lehet inni szoptatás alatt Biotech Iso Whey Zero fehérjeport?
A fehérjeporoknak nincs különösebb mellékhatása szoptatás esetén sem. Ami problémás lehet, az az édesítőszerek nagyrésze, terhesség és szoptatás alatt is.
A weboldaluk alapján a iso whey zero-ban szukralózt használnak, ami kevésbé veszélyes ebből a szempontból mint pl. a szacharin. Az anyatejbe ezek az édesítők minimális koncentrációban kerülnek be.
Viszont van benne szójalecitin, ami gondot okozhat esetleg.
Mindenesetre ha már fehérjeturmix szoptatás alatt, akkor az ios whey zero nem egy rossz választás.
Én 2 év szoptatás alatt 13kg-t fogytam. (magamtól, nem diétával). Rengeteg tejem volt, mert ettem, ittam rendesen.
Igazság szerint, ha beilleszted a napi étrendedbe, mondjuk hús vagy tejtermék helyett néha, akkor semmi gond.
De ne ez legyen a napi alaptáplálékod!!
A szoptatáshoz egy kicsit több szénhidrát kell és víz. Ezt, ha elfogyasztod, lesz tejed.
Fehérjétől nem lesz! Bármilyen jó lenne, de nem.
Leírom a saját példám:én többet ettem, mint a férjem, mégis fogytam. Kalács, csoki, minden. Végül a fogyás miatt kellett abbahagyni a szoptatást 2 év után. Már túl vékony voltam.
Hány hónapja szültél? A baba 6 hónapos koráig ne eddz, csak szoptass.
Az intenzív edzéstől elapadhat a tejed!
Ha elmúlt a babád 6 hónapos, akkor meg elkezdhetsz edzeni.
Ezen az oldalon tudsz a termékkel kapcsolatosan kérdést feltenni, ahol hozzáértő emberek segítenek, és ha esetleg konkrétan ez a termék nem ajánlott szoptatás alatt, fognak tudni ajánlani másik alternatívát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!