Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák! Akik viszonylag...

Anyukák! Akik viszonylag hamar befejezték a szoptatást nem lett utánna betegesebb a babájuk?

Figyelt kérdés

2021. febr. 8. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Ezt az elméletet már rég megdöntötték az orvosok.
2021. febr. 8. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen mindegy ha valaki azt írja igen, annak sincs köze hozza. Barátnőm full anyatejes babaja meg tok beteges. És ez sem jelent semmit. Sokkal inkább az öröklött immunrendszertol függ ez.
2021. febr. 8. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
2 vagyok. Megkérdeztem anyukamat. 6 hónapig kaptam anyatejet, ebből 3-ig kizárólagosan. Soha nem voltam beteges. Oviban és bolcsiben és évente egyszer kaptam el valamit telen vagy ősszel és ennyi. Ez most is így van. Most vagyok pl taknyos. Ezelőtt 2020 márciusában voltam. Előtte 2019 nyarán mikor a főnököm lehűtötte az irodát 18 fokra 😒
2021. febr. 8. 17:19
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

A tápszeres gyerekem beteges, sokat voltunk kórházban, fényevő, vékony. Az anyatejes sokkal szívósabb, neki jobb az étvágya is, normál alkatú.

De nem állítom, hogy van összefüggés.

2021. febr. 8. 17:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4 igen nyilván függ attól is, hogy az anyatej után milyen minőségben etkezik a gyerek. Illetve talán attól sokkal jobban függ.
2021. febr. 8. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Bátyámék gyerekei iszsz babák voltak állandóan taknyoltak/taknyolnak. Az én tejem 5 hónaposan apadt el, nagyon ritkán beteg a gyerek 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
2021. febr. 8. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2021. febr. 8. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tápszeres volt a fiam, már 4,5 éves, szerintem több mint egy éve nem láttuk a gyerekorvosunkat, pedig oviba jár. Még csak megfázva sem volt már nem is tudom mióta, talán kiscsoportos korában volt beteg utoljára. És nem tömöm cseppekkel meg 20-féle immunerősítő vitaminnal, napi 1 vibovitot kap, azt is csak ősszel-télen.
2021. febr. 8. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, már kétéves és egyszer sem volt beteg.
2021. febr. 8. 18:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A nagy 10 hónapig szopizott, kb évente egyszer köhög egy hétig, semmi más betegsége nem volt sosem. A kicsi 3 hetesen tápszeres lett, mert akkor derült ki a szívbetegsége. 2 éves, sosem volt beteg.
2021. febr. 8. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!