Milyen mellszívót vegyek?
Szia,nekem via-s van én nagyon szeretem,tudok benne könnyen fagyasztani,és könnyen össze tudom álítani etetéshez is,ebből adok a picimnek teát is,szóbal nekem ez kényelmes,de ha simát veszel,ahhoz is tudsz később venni via poharakat...:)
14 hetes anyuka
Az Avent elektromos (IQ Uno) nagyon jó, mert szerintem a kézivel nem győzi az ember sokáig préselni magát és könnyen ráun a fejésre. Viszont ez a készülék nagyon drága. Kb. 3-4 hónapig használtam aktívan.
Nekem a cumisüvegek jobban jöttek, mint a tejtároló műanyagpoharak.
Nem tudom, szültél-e már, de ha még nem, egy tanács: várd meg, hogy kell-e egyáltalán neked mellszívó. Sok valaki anélkül is boldogul.
Szerintem először vegyél valami 1-2ezer forintos kézipumpásat egy patikában, amíg a kórházban vagy, az tökéletes lesz.
Ha pedig lesz bőven tejed, mire hazamentek a kórházból, akkor ráérsz venni drágábbat, vagy legfeljebb elmegy érte a párod.
Drukkolok, hogy így legyen!!
De előre nem érdemes beruházni, sose tudhatod, hogy állsz majd tejjel!
Üdv, 8napos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!