Ha van egy kis babám és van egy 3 éves fiam aki ovis neki is adhatok anya tejet (nem cicibol) pohárból?
Figyelt kérdés
Illetve ha adok van rá esély hogy az oviba nem szedi össze olyan könnyen a vírusokat? Vagy szerintetek ez hülye ötlet? Akinek van ilyenről tapasztalata várom :)2021. dec. 9. 13:46
11/11 anonim válasza:
Maganvelemeny nem kotelezo egyeterteni. A szoptatas NEKEM mindenhogyan undorito volt. 3 hetig birtam cernaval aztan surgosen tapszerre tettem a gyereket. Mar a korhazban rosszul voltam attol hogy szoptatni kellett (akkor meg muszaj volt szoptatni), foleg a hangjai ahogy nyelt meg fulladozva vette a levegot es kaparaszott a kezeivel a mellemen , nagyon rossz elmeny volt. Ha szultem volna tobbet egyetlen percig nem engedtem volna szopni. Max 1 hetig kifejtem volna az immunitas miatt es megkapta volan cumibol de a mellemre ra nem raktam volna megegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!