Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megkaptam a 3 pfizer oltást...

Megkaptam a 3 pfizer oltást és egy napot ki kell hagynom a szoptatásból. Nektek is ezt tanácsolták?

Figyelt kérdés

Betartom nem erről van szó.

Akkor az első 2 oltással mérgeztem a babámat?

#szoptatás #3. pfizer
2021. dec. 7. 19:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Én 1 hete oltattam, a nőgyógyászt kérdeztem közvetlen előtte, de gyulladt mellel sem volt ellenjavalt az oltás és szoptathattam is nyugodtan tovább.
2021. dec. 7. 23:08
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

Szoptattam így is,bár a lázam miatt nem ízlett neki annyira. Több nap mire ellenanyagot termel de addig nemhogy eltunne a szervezetedbol a cucc. Milyen hülye tanácsot adtak.

[link]

15.kalauz. covid oltás

2021. dec. 7. 23:55
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen tanácsok után nem csodálkozom, hogy sok laikus oltasellenes. Nem jut a tejbe semmi az oltásból, de ha teoretikusan jutna, akkor sem lenne semmi, hiszem iszonyú könnyen elbomlik az egész. Két hét múlva Mac antitestek, az meg nem probléma.

Szoptass nyugodtan.

2021. dec. 8. 04:01
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok sem orvos, sem nő, csak apa. Elgondolkodtam a lehetséges okokon, amiben vastagon ott a tévedés lehetősége:

Miufán az oltás napján előfordulhatnak tünetek, pl láz, feltételezem, ez befolyással lehet az anyatej minőségére, összetételére. Lehet kímélő oka is, hiszen a szoptatás terheli a szervezetet, ahogy az oltás is dolgoztat aznap.

Hangsúlyozom, nem értek hozzá.

Novák Hunor neve meg számomra nem kifejezetten jó ajánlólevél.

2021. dec. 9. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:
14, nem kell Novákra hagyatkozni, amikor ugyanazt vallják az LLL szakértői is. Szoptatási tanácsadó szakvizsgával IS rendelkező gyerekgyógyászok, immunológusok, csecsemőorvosok.
2021. dec. 9. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Én ezt készséggel elhiszem és elfogadom. A saját véleményemet írtam le a témáról és a saját benyomásomat Novákról.

2021. dec. 9. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:

16, de ez nem vélemény, hanem okoskodás olyan témában, amihez nem értesz. Teljességgel haszontalan.

Kb. olyan, mintha bemennék az autós topikba és úgy hogy 20 éve nem vezettem, nem értek hozzá, előadnám magam, hogy kell bánni a kuplunggal.

2021. dec. 10. 14:15
 18/24 anonim ***** válasza:
20%

Bocs, aakkor hadd kérdezzek. Ha lázas vagy, javasolt a szoptatás? Nem.

Akkor mi is volt az okoskodás?

Okoskodás akkor lett volna, ha amit elmondtam, tényként közlöm és ennek tudatában tanácsot adok. Egyiket sem tettem. Elmondtam, miért javasolhatott ilyet a doki.

Ha ez téged zavar, javaslom a továbbgörgetés lehetőségét.

2021. dec. 10. 14:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Megsúgom lázasan ajánlott a szoptatás, mert akkor a testünk ellenanyagot termel amit átadunk a tejjel. Én beoltattam magam lázas lettem, hidegrázásom is volt mégis szoptattam.
2021. dec. 10. 14:53
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

"Ha lázas vagy, javasolt a szoptatás? Nem."

DE, ajánlott.

"Akkor mi is volt az okoskodás?"

Nyilván ez, hogy szart se tudsz, de osztod az észt.

2021. dec. 10. 16:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!