Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megkaptam a 3 pfizer oltást...

Megkaptam a 3 pfizer oltást és egy napot ki kell hagynom a szoptatásból. Nektek is ezt tanácsolták?

Figyelt kérdés

Betartom nem erről van szó.

Akkor az első 2 oltással mérgeztem a babámat?

#szoptatás #3. pfizer
2021. dec. 7. 19:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%

Dehogy kell kihagyni! Átmegy a babának az oltás után a testedben termelődő ellenanyag. Abba ne hagyd most a szoptatást!

Van a dr. Novák Hunornak erről egy youtube videója, pontosabban az oltásokról, mindenképpen nézd meg!

2021. dec. 7. 20:02
 2/24 A kérdező kommentje:
Nem értem a doki meg az asszisztensek miért mondták egyöntetűen. Nagyon meglepődtem.
2021. dec. 7. 20:10
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Fa. ság. A szoptatás alatt adható azt jelenti, hogy a szoptatást semeddig nem kell felfüggeszteni.
2021. dec. 7. 20:14
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Én a 2. és 3. alatt is szoptattam. Elsőt terhesen kaptam. Én biztos nem hagynám abba a helyedben. Semmi baja nem lesz, sőt!!!
2021. dec. 7. 20:27
 5/24 anonim ***** válasza:
83%
Logika szerint sem jön ki. Kihagysz két napot. Utána már nem lesz a szervezetedben??? Két nap alatt kiürül? Vagy mi változik? Ezt elfelejtették mondani.
2021. dec. 7. 20:55
 6/24 A kérdező kommentje:
Azt nem mondták , h fejjem le és dobjam ki. Én hülye annyira meglepődtem ezen az egészen , nem jutott eszembe megkérdezni🙄🙄 Lehet van vmi új kutatás, ami ezt mondatta vele? Vagy szimplán a doki tájékozatlan?
2021. dec. 7. 21:01
 7/24 anonim ***** válasza:
38%
Persze, higgy csak a gyakori tudatlan népének az orvosod helyett, ha rosszul vagy se mentőt hívj, majd itt segítenek. Eszem megáll.
2021. dec. 7. 21:16
 8/24 A kérdező kommentje:
Az oltóponton nincs az embernek orvosa. Aztán meg, olvasni tudsz e?
2021. dec. 7. 22:29
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag orvos nem sokat ért a szoptatáshoz, még a gyerekorvosok sem tanulnak róla igazán részletesen. Az idősebbek pláne rengeteg marhaságot képesek terjeszteni. Nem kötelező az ilyen irányú továbbképzés - sajnos.

Amíg nem volt gyerekem nagyjából semmit sem tudtam én sem, bár én felnőtt osztályon vagyok - ami viszont szomorú, hogy gyerekosztályon dolgozó rokonom a 40 éve tanult marhaságokat terjeszti, mint az igét és hisznek is neki mert ő VALAKI. Engem meg hülyének néz.

Szóval szoptatás témában ne higgyetek bármelyik orvosnak, keressetek szoptatási tanácsadót, ilyen végzettségű orvosok is vannak.

Facebookon a szoptatási tanácsadás csoportban is segítenek.

2021. dec. 7. 22:37
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Tényleg kíváncsi vagyok.
2021. dec. 7. 22:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!