Mi az a pont, hogy tápszerre ítélik a babát?
Figyelt kérdés
1 hetesek vagyunk, kicsit kevesebb a súlyúnk, mint ahogy hazajöttünk a kórházból. 15-20-30akat szopik, változó. Végig kellett mérnem 24 órát, ma beszélek a védőnővel. De szerintem kevés lesz. Ad időt várni, hogy aktivizálódjon a tejtermelés vagy tápszer lesz ilyen hamar?2021. dec. 2. 12:35
21/21 anonim válasza:
19
Hát,én is úgy voltam nyugodt,hogy volt tápszer a spájzban. Bármi történhet,pl.éjjel bevisz a mentő/meghalok mit tudom én,a férjem akkor rohangásszon ügyeletes gyógyszertárba újszülöttel éjjel?
Megkínlódtam a tejért,de sikerült és 16.hónapja szoptatok,nem kellett a tápszer,oda is adtam egy akkoribam szült barátnőmnek mert ő tápszerezett. Kérdező,az en fiam sem a nagy könyv szerint hízott, más vele egykorú már gurult,a fiam épp beleesett a normál tartományba. Nem egyformák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!