Hol tudok olcsó szoptatós melltartót venni?
A kérdés igazából azért merült fel bennem, mert úgyis sokszor kell majd kimosni, illetve csak a szoptatás időszakában használnám, és emiatt nem szeretnék sok pénzt kiadni rá. Kínai üzletekre gondoltam, de ahova én járok egyikben sem volt. Tudnátok akár kínai üzletet, piacot ajánlani Budapesten ahol biztos találok ilyesmit?
Más ötleteket is szívesen elfogadok.
Köszönöm!
Szerintem nem kell, hogy kifejezetten szoptatós legyen (persze függ a melledtől is). Sima melltartó, mondjuk sportmelltartó amiből ki tudod kapni a ciciket teljesen jó. Azt tudod később is használni.
Amúgy vehetsz használtan is.
Nem vagyok bp-i, de vidéken szinte minden kínaiban van. A szivacs és merevítő nélküli "mamamelltartók" közt szokott lenni.
Érdemes neten is körbenézni, olcsóbb webshop, bonprix, wish és társai. Te tudod, hogy mi fér bele a keretbe.
Lidl, bonprix.
Ezek nekem minőségre is beváltak.
+1 A Lidl-re. 2 db szokott 3600 körül lenni.
De ha rákeresel marketplace-en hogy Esmara szoptatós melltartó vagy Lidl szoptatós melltartó, még újakat is ki lehet fogni.
Annyi hogy konfekcióméretet adnak meg (pld. 40/42), és az a tapasztalatom hogy a Lidl ruhákból mindig egy mérettel nagyobb kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!