Ajakherpeszem van. Szoptathatok?
Figyelt kérdés
Ha legyengül a szervezetem mindig előjön az ajakherpesz :( ilyenkor ugyan úgy lehet szoptatni? Nem kapja el a baba? 4hetes ma2021. okt. 8. 07:39
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy szoptathatsz. A herpesz vírus alapból a szervezetedben van, a tejjel nem kapja el. Én ilyenkor maszkot vettem fel szoptatás alatt, nehogy hozzányúljon.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet. A lényeg, hogy ne nyúljon hozzá. A maszk nagyon jó erre, ha még kicsi és nem érti.
Többször volt herpeszem szoptatás alatt. Az első még a kórházban jött ki szülés után közvetlenül.
3/5 anonim válasza:
Lehet
Jó ha maszkot viselsz, akkor vèletlen aem felejted el, hogy nem puszilhatod meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A maszk tényleg jó ötlet.
2021. okt. 8. 13:35
5/5 anonim válasza:
Ajánlom a Lizin c nevű kapszulát. Amikor érzem, hogy jön akkor elkezdem szedni. Napi 3x2 szoktam. Ha időbe elkezdem, ki se jön, de ha már későn, akkor is nagyon sokat segít a gyógyulásban és nem is jön ki olyan durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!