Szoptatós anyukaként ajakherpeszre milyen krémet használhatok?
Figyelt kérdés
Van itthon Herpesin nevű krémem, de a használati utasításon az van írva, hogy szoptatós anyukáknak csak súlyos esetben ajánlott. Utána néztem a neten a Zoviraxnak és a Vectavir nevűnek is, az egyiken nem írnak semmit sem a szoptatásról a másikon meg orvosi javaslatra van írva. A hatóanyag mindegyiknél ugyanaz. Ajánlanátok valami krémet vagy tapaszt?2009. máj. 4. 09:50
1/4 anonim válasza:
Szia! Én a homeós Rush Toxicodendron 15 CH-t használom. A védőnőm ajánlotta, aki homeós tanácsadó. Amikor éreztem, hogy kezd viszketni a szám, 5 golyót elszopogattam, napi 4 alkalommal 2 napig. Nem jöttek ki a hólyagok, pedig régen hatalmas dudor nőtt a herpesztől a számon. Szoptatás alatt is szedhető, fontos betartani a homeós szabályokat!!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, nekem már kint van a hólyag, elég méretes, ekkora még nem volt soha. Megpróbálom ezt a homeos bogyót. Szép napot és boldog babázást!
2009. máj. 4. 10:17
3/4 anonim válasza:
ÉN mindig is a Richtofit herpesz kérmet használtam. Terhesság alatt is lehetett használni, gondolom akkor most is, csak természetes anyagokat tartalmaz. Olcsó is jó is. Rossmannba szoktam venni, de gyógyszertárakban is van. Nekem bevált!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2009. máj. 4. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!