Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatós anyukaként ajakherpe...

Szoptatós anyukaként ajakherpeszre milyen krémet használhatok?

Figyelt kérdés
Van itthon Herpesin nevű krémem, de a használati utasításon az van írva, hogy szoptatós anyukáknak csak súlyos esetben ajánlott. Utána néztem a neten a Zoviraxnak és a Vectavir nevűnek is, az egyiken nem írnak semmit sem a szoptatásról a másikon meg orvosi javaslatra van írva. A hatóanyag mindegyiknél ugyanaz. Ajánlanátok valami krémet vagy tapaszt?
2009. máj. 4. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a homeós Rush Toxicodendron 15 CH-t használom. A védőnőm ajánlotta, aki homeós tanácsadó. Amikor éreztem, hogy kezd viszketni a szám, 5 golyót elszopogattam, napi 4 alkalommal 2 napig. Nem jöttek ki a hólyagok, pedig régen hatalmas dudor nőtt a herpesztől a számon. Szoptatás alatt is szedhető, fontos betartani a homeós szabályokat!!
2009. máj. 4. 09:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, nekem már kint van a hólyag, elég méretes, ekkora még nem volt soha. Megpróbálom ezt a homeos bogyót. Szép napot és boldog babázást!
2009. máj. 4. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
ÉN mindig is a Richtofit herpesz kérmet használtam. Terhesság alatt is lehetett használni, gondolom akkor most is, csak természetes anyagokat tartalmaz. Olcsó is jó is. Rossmannba szoktam venni, de gyógyszertárakban is van. Nekem bevált!
2009. máj. 4. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2009. máj. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!