Baba harapás ellen mit lehet tenni? Le tudja harapni a mellbimbót?
Harapáskor elvettem a cicit és leszokott róla.
Az etetőszékben alszik? :D
Ugyanezzel bírkózok én is az egy éves fiammal..
Kis sz.ros meg direkt csinálja mert néz engem közben és vigyorog.. :)
Próbáltam nem reagálni,rászólni szépen/ csúnyán, elvenni tőle etc.eddig semmi. Most az elveszem tőle módszerrel próbálom,hátha beválik. Annyi,hogy ő még nap közben is legalább 4x szopizik.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! És ti hogy tudjátok elvenni a babától? Nekem annyira szorítja, hogy ha próbálom elvenni, kibírhatatlan fájdalmat érzek. Igazából nem is a harap kifejezés a jó, hanem olyan erősen szorít, hogy súrlódik a mellemen a foga.
Igen, szoktam hagyni az etetőszékben. Tudom, hogy nem a legjobb megoldás, de így legalább egy kicsit regenerálódik a cicim.
5-ös és 6-os válaszoló: nagyon gáz, amit írtok. A védőnő is mondta, hogy az ilyen kicsiknek passzív a szokincsuk és nagyon kevés szóból áll. Nem lehet elmagyarazni nekik, hogy fáj, mert kicsik és még nem értik. Soha nem ütném meg a gyerekemet, főleg nem ilyenért és főleg nem a száján. Félálomban csinálja, nem direkt. Nem is értené, hogy miért teszem. Nem fogom a bizalmát eljátszani. Többet ésszel, mint erővel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!