Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szoktassam le a fiaimat...

Hogy szoktassam le a fiaimat a szoptatásról?

Figyelt kérdés

Van egy 28 hónapos, egy 16 hónapos és egy 2 hónapos fiam.

A két nagyobbat le szeretném szoktatni a szoptatásról, mert ez nekem már sok(k).

2021. máj. 14. 15:34
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
77%
Úristen
2021. máj. 14. 15:41
 2/41 anonim ***** válasza:
80%
28 hónapos 😂😂😂
2021. máj. 14. 15:47
 3/41 anonim ***** válasza:
78%
Hát ne tömködd a melled a szájukba...
2021. máj. 14. 15:47
 4/41 anonim ***** válasza:
53%

Valahogy gáznak érzem, mikor egy lassan iskolás gyerek az anyja csecsén lóg.

Amúgy ennyi idős gyerekeket nem lesz nehéz leszoktatni. Csak simán nem adsz nekik többet.

2021. máj. 14. 15:48
 5/41 anonim ***** válasza:
84%
majdnem iskolás? azért egyik sincs még iskola közelében
2021. máj. 14. 15:50
 6/41 anonim ***** válasza:
54%

Még nincs, de ha anyu így folytatja akkor uzsi időben be kell mennie a napközibe ciciztetni.

Középiskolában meg majd az osztálytársak csorgatják rá a nyálukat.

2021. máj. 14. 15:59
 7/41 anonim ***** válasza:
52%
ugye kamukérdés?
2021. máj. 14. 16:02
 8/41 anonim ***** válasza:
74%

A 16 hónapos még elmenne, de egy majdnem 2 és fél éves gyerek???

Mindkettőt le kell szoktatni (a kisebbet is, mert csak feszültséget szülne, plusz mint olyan, neki sincs már szüksége erre). Egyszerűen nem adod a melled a szájukba. Eleinte biztos, hogy lesz sírás, hiszti, de nem szabad megtörnöd, mert akkor lehet, tényleg oviba mennek már és még mindig szopnak...

2021. máj. 14. 16:15
 9/41 anonim ***** válasza:
58%

Fac bajotok van nektek válaszolók? Teljesen rendben van, ha az alig 2 éves múlt gyereket még szoptatja az anyja, az egyévest meg pláne. A tandemszoptatás is létező dolog, bár tény, kevesen nyomják ennyire extrémben, mint a kérdező. :)

Kérdező, tapasztalatom nincsen, az én gyerekeim mind leszoktak, mire újra terhes lettem, így nem kaptak kedvet a kistesótól újra. De mondd a nagyobbnak, hogy ő már majdnem óvodás nagyfiú, azoknak meg nem való a cici. A középsőnél meg csak simán csökkentsd az alkalmak számát, szép lassan a nulláig. Én legalábbis így csináltam annó, másfél évig szoptattam őket.

2021. máj. 14. 16:17
 10/41 anonim ***** válasza:
66%

Van erre egy varázsszó: Nem.

Szóval ha szopni akarnak a nagyobbak, ezt kell nekik mondani addig, amíg fel nem fogják, hogy a nem az nem.

2021. máj. 14. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!