Veszélyes terhesen szoptatni?
van aki szerint nem mert sokan csinálják
egyébként méhösszehúzódást okoz és vetélést.
Az én nőgyógyászom osztályvezető főorvos, elismert szaktekintély, azt mondta, hogy az égvilágon semmilyen jelentősége... NEM OKOZ VETÉLÉST!
Egyszer tesztelték, az anyuka 2 órán keresztül intenzíven fejt egy géppel, és akkor egy gyenge méhösszehúzódást sikerült produkálni. De még az sem indította be a szülést. Én is szoptattam terhesen.
Itt a válasz, a kettővel ezelőtti linkelésből, ha valakinek nincs kedve végigolvasni (egyébként utolsó voltam):
"Felmérések igazolták ugyan, hogy a mellbimbó stimulálása megindíthatja a szülést a harmadik trimeszterben, de a kísérlet során alkalmazott stimulálás jóval erõsebb volt annál, mint amit egy kisgyermek szopása okoz. Így feltételezhetõ, hogy a bimbó ingerlése szoptatás, sõt szeretkezés közben nem éri el ugyanazt a hatást, mint az említett kísérlet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!