Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a magyarázata annak ,hogy...

Mi a magyarázata annak ,hogy egyre több nőnek nincs anyateje, amivel tudná szoptatni a kisbabát?

Figyelt kérdés
Egyre több a tápszeres baba.

2021. márc. 4. 14:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

28

Akkor nem csak nekem volt rossz élményem a csecsemősnővérekkel. Kb.úgy álltak hozzám,hogy nekem mindent tudnom kellene,ha kérdeztem valamit vagy aggódtam,konkrétan lecsesztek. 3 napig könyörögtem tápszerért,mert nekem csm után tényleg nehezen indult be a tejem,a fiam üvöltött,láttam rajta,hogy éhes. Hiába volt nonstop rajtam,kevés volt neki..majd 4.nap mikor rájöttek,hogy majd 400 gr-mot fogyott és sárgul,akkor hajlandóak voltak tápszert adni. Emiatt egy hétig kellett bent maradni. Szerencsére azóta sem kellett tápszer,lett tejem,de az első hét szörnyű volt. Ha lesz második gyerek biztos viszek magammal tápszert és ha nem látják, oda is fogom neki adni ha netán megint kevés lesz a tejem. Ezek után nem csodálkozom,hogy sokan a tápszer mellett maradnak.

2021. márc. 5. 06:39
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Csak szerintem ledegradáló, ha a szoptató édesanyát a "tejcsárda" jelzővel illeti egy idegen?

Én szoptatok, de annyira nem érdekel, hogy más szoptat e. Mindenki azt csinál a testével, amit szeretne. De tényleg én is úgy érzem, hogy lenéznek egyesek. A kedvenc kérdésem: És meddig akarod még szoptatni?? ( A lányunk 9 hós..)

2021. márc. 5. 23:03
 33/35 anonim ***** válasza:

31 kész röhej hogy veled ez volt. Én direkt ezért nem a körzeti "bababarát" korhazban szültem a gyerekem.

Az mitől bababarát hogy egy hétig ott tartanak és hagyják hogy lefogyjon a gyerek?!

Azok között a körülmények között (kórház) szerintem is csak elapad az ember teje... Nekem is csak itthon a nyugalomban lett.

2021. márc. 6. 06:53
 34/35 anonim ***** válasza:

A csecsemősnővér kijelentette, miután látta, hogy 2.napja szenvedek a ciciztetéssel, hogy Anyuka, ilyen mellbimbóval mégis hogy gondolta, hogy szoptatni fog? Hát ezekkel nem lehet.. Így hozott mellbimbóvédőt. Persze azzal sem sikerült (valami jó nagy méretű lehetett.)

Hazajöttünk a kórházból, Apuka hozott kisebb méretű védőt, de a kislányomnak úgy sem sikerült szopiznia, így fejtem a tejet. 2 hetes lehetett a lányunk, mikor elegem lett, elhajítottam azt a sz.rt és láss csodát azóta is anyatejes a kisasszony, aki már 10 hónapos. Első babás anyuka lévén bedőltem, hogy a mellem nem képes a táplálásra. Mindez egy "segítőkész" nővérke miatt volt.

Engem egyébként elszomorít, hogy ilyenek a csecsemősök a legtöbb helyen. Mi pl teljesen rájuk voltunk utalva így a koronavírus miatt. Mégis bunkók és flegmák voltak mindenkivel.

2021. márc. 6. 09:04
 35/35 anonim ***** válasza:
Nálunk pont a csecsemősök aranyosak voltak,ők mondták,hogy bármikor kell segítség,szóljak,átvállalták a picit akkor is,mikor nekem egész éjjel fejnem kellett. Csak akik a rooming-in szobáknál voltak nővérek,azok voltak bunkók. Ők tettek megjegyzéseket akkor is,ha a csecsemősöktől segítséget kértem. Én azt nem értem,hogy akinek ennyire alacsony a tűréshatára és ilyen szinten nem ért az emberekhez,meg idegesíti a babasírás,az miért ezen a területen dolgozik (?).
2021. márc. 6. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!