Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan etessem, ha nem keri a...

Hogyan etessem, ha nem keri a cicit?

Figyelt kérdés
Par napos babam elalszik a cicin, most fejtem le tejet, uvegbol egybol megitta. Ilyenkor ki hogyan oldja meg? Fejjem allandoan es etessem cumisuvegbol?

2021. márc. 1. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Ha így teszel, egyenes út ahhoz, hogy elapadjon rövid időn belül.

Az okot kellene meglelni.

Sárgaság miatt aluszékony?

2021. márc. 1. 17:53
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Ha éhes, enni fog. Az egyik legerősebb ösztön.

A másik erős ösztön a lustaság: megszokja, hogy az üveggel nem kell dolgozni, és ideges lesz, hogy a cicivel igen.

Etesd akkor, mikor éber. Nem baj, ha hamar elalszik. Nagyon pici a gyomra, hamar tele lesz.

Egyre erősebb lesz, és belejön, ne aggódj.

2021. márc. 1. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
A kisbabákat megnyugtatja a szopómozgás és elaltatja őket. Ez természetes. Figyelj arra, hogy van-e elég pisis és kakis pelus, és gyarapodik-e. Ha nagyon aggódsz, érdemes lehet naponta 1x mérni, mindig ugyanabban az időben.
2021. márc. 1. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

Sok oka lehet.

-sárgaság miatt aluszékony

-túl gyenge szopni

-le van nőve a nyelve

-túl gyengék az arcizmai, le vannak tapadva

Szerintem ezt jelezd a dokinak. Mindenképpen!

Az, hogy egy újszülött nem bír szopni, az nem normális!!

Lehet, hogy 1 perc alatt megoldható a probléma (pl a lenőtt nyelv), lehet, hogy nem. De lássa doki!

2021. márc. 1. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
12 napos a kisbabám, eleje óta nem hajlandó cicizni, már a kórházban is fejtem, azt a pár cseppet ami volt. Azóta is fejem, egyenlőre rengeteg tejem van. Vettem már 3 féle bimbóvédőt, azzal sem hajlandó, úgyhogy végül arra jutottam, hogy nem erőltetem, nekem az a lényeg, hogy mit eszik, nem az hogy miből
2021. márc. 2. 03:42
 6/7 anonim ***** válasza:
5ös! Szakember látta a picit? Nyelve, arcizmai rendben vannak?
2021. márc. 2. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:
5ös vagyok, minden rendben van vele hálisten, néha néha sikerül neki, de ugye bimbóvédőből nem jön azonnal és kiborul 😀 próbáltam rövidebb cuclisat, de csak a patikai üveg végű jó, a többi mind pici sajnos, ennek meg elég hosszú a cumi része
2021. márc. 2. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!