Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 napos csecsemőnek adhatok...

1 napos csecsemőnek adhatok babavizet?

Figyelt kérdés
Reggel született, délután szopizott egy nagyon picit, talán 10 percig. Addig aludt, meg utána is. Most este próbáltam cicivel kínálni, 2-t szív rajta és annyi. Az ujjai jobban bejönnek neki. Jana babavizet hoztam magamnak inni, abból önthetek neki? Sírdogál, és nem tudom mi a baj. Oké hogy itt vannak a csecsemősök, de ilyenkor ők is elvonulnak éjjelre. Volt már a pelusban délután pisi kaki, azóta száraz. Mondta a védőnő aki bejött megmutatni a szoptatás, hogy meg a babánaknis rá kell érezni meg bele kell jönnünk, de sajnálom hogy nem megy. Nem lenne baja a babavíztől?
2021. febr. 18. 00:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj mar oda a csecsemosokhoz segitseget kerni!!!!
2021. febr. 18. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Neked azt kellene eldonteni, akarsz e szoptatni. Ha nem, akkor ezt világosan közlöd és kérj tápszert. (Ha egy az egyben közlöd, hogy nem áll szándékomban, fognak adni, csak azért szivoznak, mert hogy ne adjak fel az anyukák az első nehezsegnel) Ha igen, akkor meg tedd mellre 30 percenként amíg rá nem cuppan. Segítenek bent, ha kéred.

Amúgy semmi baja nem lesz a víztől

2021. febr. 18. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!