1 napos csecsemőnek adhatok babavizet?
Szia, az a hozzáállás, hogy éjjel nem mész a csecsemősökhöz, hogy ne zavard őket éjnek évadján, nem jó. Azért vagytok bent napokat, hogy mindig legyen valaki aki rendelkezésre áll. Ez a második kérdésed a gyakorin. Ne itt várj választ amikor rengeteg segítség van körülötted. Csupa jó indulatból mondom.
A védőnőt sem értem, én nem láttam addig amíg haza nem mentünk és ki nem jött hozzám.
Kórházban volt segítőkész es bunkó csecsemős, de mentem a kerdeseimmel, ha türelmetlen is volt az egyik. Inkább elviseltem, hogy kioktatott(nem csak engem, mindenkit, nem is értettük hogy dolgozhat egy ilyen undok nő ilyen osztályon) de a babám érdekében nem hagytam magam.
Szoptatási tanácsadó is megy oda napközben, szólj a nappalis nővérnek, hogy mindenképp beszélnél vele, jelezze ha ott van.
Lassan indulnak be ezek a dolgok, de ha pl a nyelve le van tapadva abban se az internet népe tud segíteni, hanem az ott lévők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!