Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyukák akik már tól vagytok...

Anyukák akik már tól vagytok az első 6heten. Utánna tényleg megváltozik minden? Jobb lesz valóban? Egy kimerült egy hónapos baba anyukája?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 10:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
egyenlőre ezek nem jöttek be,büfiztetek egy óráig,mégis visszabukja:(ott van mellettem mégis:(vajon kinövi majd?
2010. aug. 12. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is azt reméltem, hogy 6 hetesen már nyugisabb lesz, de olyan hasfájós, hogy rengeteget sír, alig alszik, néha ordítani tudnék a fáradtságtól...Én most a 3 hónapot várom, talán kicsit jobb lesz... A büfi neki sem jön, csak ritkán, ha pukizik, akkor is sír, sír evés előtt és után, alvás előtt és után... szóval nem vagy egyedül. Ha ébren van és nem sír, azt szinte el sem hiszem. Aztán mikor tök ideg vagyok, naná, hogy ő is izgatottabb, néha nem könnyű, főleg mikor egyedül vagyok vele.
2010. aug. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!