Ha az első baba nem tudott szopizni mert nem jött a tej akkor a második sem fog tudni?
első babámat császárral zültem sajnos nem akart meg indulni a tejcsi csak nagyon kevés de akkor már nem fogadta el a cicit a baba.
Nagyon szerettem volna szoptatni.
Most várom a második babámat valószínű hogy vele sem fog menni a szoptatás?
mennyi rá az esély vagy mit tegyek, hogy tudjon szoni, valószinű ő is császáros lesz....
a sógornöm sem tudta az elsöt szoptatni, a másodiknál semmi gondja nem volt.
de fordítva is elöfordul. ne aggódj.
egyáltalán nem biztos!! nekem első babánál alig indult meg a tejem, szenvedtünk, küzdöttünk, fejni nem bírtam stb...
Most a második babánál pedig szabályosan ömlik!!! sose hittem h melltartóbetét vásárló leszek valaha is, és most muszáj mert miközben az egyik mellemből szopik a baba a másikból dől a tej.
Hihetetlen de igaz!! És semmiféle tejserkentőt nem iszok, pihenni pedig kb.feleannyit tudok egy hatalmas háztartás és 2 pici gyerek mellett segítség nélkül.
Szia!
Ne idegeskedj előre! Az első babám két hétig szopott pedig mindent ittam amit ajánlottak. A második elsem fogadta a cicit. A harmadik 7,5 hós és két hete keztünk el enni. A húgomnak mind a két baba császáros volt. Az első nem sokáig szopott, a második 21 hónapos és reggel este szopizik. Szóval NE IDEGESKEDJ. Menni fog a szoptatás. Még annyit, hogy a harmadiknál nem ittam semmi tejserkentőt. Nem hallgattam senkire, azt ettem meg ittam ami jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!