Anyukák akik már tól vagytok az első 6heten. Utánna tényleg megváltozik minden? Jobb lesz valóban? Egy kimerült egy hónapos baba anyukája?
Az biztos hogy 6 het utan valtozas all be. Nalunk pont forditva volt 6 hetig nyugis volt es csendes, aztan ahogy betoltotte a 6 hetet kezdodott a siros, gorcsos idoszak. Most 4 honapos es kb. 1 honapja csendesedett vissza :)
Kitartast!!!
Tudom, manapság nem divatos ezt ajánlani, de éjszakára nyugodtan vedd magad mellé az ágyba. Nem fogsz ráfeküdni, az anyai ösztönök nem engedik, hogy olyan mélyen aludj, ő viszont nyugodtabban fog aludni az anyukája mellett, mint egyedül a kiságyában. És felkelni se kell így hozzá, hisz melletted van. Mindketten kipihentebben ébredtek.
Nekünk bevált. :-) És a fiam túlélte, nem feküdtem rá, 4 hónapos korában meg gond nélkül be tudtam költöztetni a kiságyába.
Én is írtam ide kérdést,pontosan ezt, hogy lesz-e jobb. lett. :-) Ahogy egyre nő, egyre többet alszik éjjel és egyre többet játszik nappal is. Az első 1-2 hónap egy félkómás állapot, amikor csak aludni vágytam, semmi másra. Most már sokkal jobb. :-)
Kitartást! Mindent el fogsz felejteni ebből, amikor rád mosolyog a gyermeked, ígérem.
4,5 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!