Esett valaki teherbe szoptatás közben Hány hetes volt az első baba, meddig tudtatok utána szoptatni? Volt valami előjele, hogy visszaállt a ciklusotok, menstruáltatok?
8 hónapos volt a lányom, amikor először menstruáltam szülés után, és 1 éves (majdnem napra pontosan) amikor megfogant a második babám. A szoptatásban nem befolyásolt, a lányom ugyanúgy elfogadta/kérte a cicit, mint előtte. Ekkor már mindent evett a nagyobbik és mellette szopizott is még napjában 2-3x plusz éjjel legalább ennyiszer.
Sajnos azonban a 2. babám a 11. héten elhalt méhen belül (nem hiszem, hogy a szoptatás miatt, egyszerűen van ilyen :( )
Az előző válaszolónak: Ez komoly? Ilyen hülyeséget tud egy orvosi diplomás ember tanácsolni??? Mindig meglep mennyire tájékozatlan orvosok vannak.( Bocs az offért, de ez ütős komment volt)
8 hónapos volt a lányom, szopizott még amikor teherbe estem. Már elég korán megjött szülés után, az jobban visszavette a kedvét mint a terhesség. Még 3 hónapig szoptattam, aztán egy nap már apa kelt hozzá fel és egy hét alatt leszokott a ciciről. Amúgy már nem lehetett sok tejem mert ennyi idő alatt el is apadt. És innentől sokkal jobban is aludt érdekes módon. Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!