Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenkinek egy gyönyörű,...

Mindenkinek egy gyönyörű, meghitt dolog volt a szoptatás?

Figyelt kérdés

3 napja fejeztem be a szoptatást a majdnem 1 éves babámnál...már mikor megszületett tudtam,h nem fogom évekig szoptatni. Komolyan minden szoptató nő imádta a szoptatást es ez volt az összebújás meg a minden?

Nekem ez egyáltalán nem volt élvezet...nem úgy értem h kenyszerből szoptattam de nem is magam miatt. Tudtam h ez a legjobb amit a kisbabamnak adhatok...csak én vagyok ilyen érzéketlen?

2020. okt. 20. 22:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sem volt az, főleg hogy kevés tejem volt és lényegében úgy kellett "kifacsarni" magamból. Úgyhogy fél év után feladtam inkább.
2020. okt. 20. 22:23
 2/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Eleinte az volt, az első babámat 2 éves koráig szoptattam és imádtam vele lenni, csak a mienk volt az az idő. Aztán megszületett a második baba, őt már csak másfél évig szoptattam, de már mondhatni örültem, hogy vége. A harmadik gyermekünk 19 hónapos, szopizik még. De már lassan el kell választani, mert nincs szüksége ra, csak szeretem velem lenni. Én is szeretek vele, de szopó nélkül is lehetne ezt.
2020. okt. 20. 22:28
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
Nézd, az első hónapban gyűlöltem, de túljutottam rajta. Nem éreztem a szoptatást sosem a kedvenc tevékenységemnek. De bőven volt tej, így egyértelmű volt, hogy így fogom táplálni. Amikor nagyobb lett és simizett közben és összemosolyogtunk, ott volt pár meghitt pillanat. De a kedvenc időszakom az volt, amikor 5 perc alatt végzett vele, mert a világ sokkal jobban érdekelte már, mint a cicim. Valamint imád enni, így hamar leállt, már csak este kéri alvás előtt. Hamarosan remélem ezt is elhagyjuk.
2020. okt. 20. 22:30
 4/23 anonim ***** válasza:
35%
Én imadtam. Kényelmes volt, megorultem volna ha tapszert kellett volna kutyulni. Szerettem osszebujni velük szoptatashoz.
2020. okt. 20. 22:40
 5/23 A kérdező kommentje:
Nekem ez mindig kb olyan volt h kötelességem megadni a babámnak azt amire szüksége van...nem indult könnyen, fájt is de túl jutottunk rajta, viszont aztán sem éreztem ilyet h az a pillanat csak a miénk stb...szinte egész nap en vagyok vele így rengeteg pillanat csak a miénk 🤣
2020. okt. 20. 22:40
 6/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem élveztem, de sokkal egyszerűbb volt, mint a tápszerrel szenvedni

(az első baba félig tápszeres volt)

2020. okt. 20. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
60%
Én szerettem.Az első héten voltak gondok,kisebesedett mellbimbó stb..de attól fogva hogy már nem fájt jó érzés volt.
2020. okt. 20. 22:59
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
Én utáltam minden percét. Nem szerettem. Nem tudom még a mai napig sem, hogy mi azon a meghitt, hogy a gyereked bekapja a mellbimbódat, ráharap, ami úgy fáj, mint a nem tudom mi. Emellett még folyamatosan átázol, kisebesedett mellbimbó...... stb.
2020. okt. 20. 23:05
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
Én is megszenvedtem az elején, de aztán nagyon megszerettem. Hiányzik is.
2020. okt. 20. 23:06
 10/23 anonim ***** válasza:
64%

11-es, mi ezen a "beteges"?

Képzeld, a harmadik gyerkőcömet szoptatom, mindegyikkel voltak bőséggel "összemosolygós", meghitt pillanataink. Én imádtam/imádom szoptatni a gyerekeimet, igen, meghitt, ahogy összebújunk, ahogy érzem azt a mindenek feletti ősbizalmat, amikor hozzám bújik, szinte belesimul a kis teste az én testembe, az olyan, mintha kicsit visszajönnének a várandósság alatti érzések, amikor még egy testben voltam a babámmal. Sejtem, hogy ez is gusztustalan lesz többeknek, de azt is tudom, hogy sokan vagyunk, akik így érzünk, csak ebben a fene nagy "pfujj de undi a szoptatás, féltem a mellem, egyébként is inkább a férjem kapja be, mint a gyermekem" világban szinte már ciki bevallani, ha valaki anyaként szereti szoptatni a babáját összebújva, meghitten.

A most fél éves kisbabám legszebb, legszeretetteljesebb mosolyait szoptatás közben kapom Tőle. Imádom.

2020. okt. 21. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!