Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha mióta megszülte...

Mit tegyek, ha mióta megszültem, nem vagyok nő?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam nőnek, mert undorító, amit a tükörben látok. Alig szoptattam, de a melleim lógnak, a hasam lóg, a saggemen a bőr lóg, és akármit veszek fel, undorítóan áll rajtam. A férjemnek se tetszek már, csak kínjában azt mondja, hogy szép vagyok, de ezt csak azért mondja, hogy meg ne bántson.
2020. okt. 17. 15:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg inkább a pároddal, hogy mi nem tetszik rajtad. Tudom, fájdalmas lesz ez a beszélgetés, de legalább tisztában leszel azzal, hogy min kell változtatnod.
2020. okt. 17. 20:26
 32/33 A kérdező kommentje:

6 hónapos a pici, és 20 kg jött fel rám, ennek a fele a terhesség utolsó 2-3 hetében. Gyorsan lement 15 kg, de az a baj, hogy ez a gyors fogyás elrondította a testem.

Onnan gondolom, hogy a férjemnek nem tetszem, mert nem kíván engem, pedig próbálok csinosabban öltözni, de sajnos a szép ruha nem egyenlő a vonzó testtel. Meg amit már egy válaszadó is leírt: amikor megkérdezem tőle, hogy tetszem-e neki így, akkor az a válasz, hogy: Persze, kicsim., de ez nem hangzik túl őszintének, mert rám se néz, amikor ezt mondja, és látszik rajta, hogy azért mondja ezt, hogy ne sértsen meg.

Szerintetek én itthon ülök és csak siránkozok? Nem. Edzettem, fogyóztam, de vannak dolgok, amik nem lesznek már ugyanolyanok, mint szülés előtt.

Nem elég annyi, hogy lefogyok, mert attól még a mellem ugyanúgy fog lógni, hogy össze lehet hajtogatni.

Hogy hol voltam? Főztem, takarítottam, gyereket pesztráltam, megfürdettem a babát, lezuhanyoztam, hajat mostam, beszárítottam a hajam, elaltattam a gyereket, összemosogattam, aztán lefeküdtem aludni.

2020. okt. 18. 12:18
 33/33 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen. Nehéz ez. De annyira lóg a melled, hogy be lehet hajtogatni? Akkor miért nem mész el egy plasztikai sebészhez?
2020. okt. 18. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!