Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha mióta megszülte...

Mit tegyek, ha mióta megszültem, nem vagyok nő?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam nőnek, mert undorító, amit a tükörben látok. Alig szoptattam, de a melleim lógnak, a hasam lóg, a saggemen a bőr lóg, és akármit veszek fel, undorítóan áll rajtam. A férjemnek se tetszek már, csak kínjában azt mondja, hogy szép vagyok, de ezt csak azért mondja, hogy meg ne bántson.
2020. okt. 17. 15:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
69%
De a kérdező nem felel sajnos.
2020. okt. 17. 16:05
 12/33 anonim ***** válasza:
36%
Pár jól megválasztott fehérnemű sokat segíthet....
2020. okt. 17. 16:10
 13/33 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nagyon lehangoló lehet ezeket a testi változásokat megtapasztalnod de a legrosszabb az, ha ez a lehangoltság átmegy feladásba és teljesen elhagyod magadat.Ehelyett mindenképpen beszéld meg a férjeddel a problémádat és közösen keressétek meg a megoldást. Nem kell nagy dolgokra gondolni, közös séták, később ha belefér akkor futás,vagy otthon egy kis aerobik, a lényeg, hogy mozogj valamit.Az izmok gyorsan leépülnek ha nem használod őket, a test elveszti tartását, formáját, de ez az állapot viszonylag gyorsan visszafordítható.Két hónap és teljesen másképpen áll majd rajtad a ruha,és a párod is más szemmel néz majd rád, meglátod.
2020. okt. 17. 16:12
 14/33 anonim ***** válasza:
37%

Mindig jókat röhögök a sétálj babakocsival típusú "edzés" javaslatokon, mert abból pontosan lehet tudni, hogy mennyire nincsenek képben azzal, hogy mi az hogy valaki csinos... A babakocsis sétától maximum pálcának lehet lenni "jó" genetikával, rosszal meg ugyanúgy plöttyedt zsírdisznónak vagy skinnyfatnek. Sajnos pár kivételesen jó genetikájú embert levéve diétázni kell és rendesen, rendszeresen edzeni. Lötyögéstől nem lesz jó alak, pláne szülés után nem, amikor itt-ott megereszkedik a bőr meg a kötőszövetek. Azt fel kell tölteni, lehetőleg izommal, hogy tartása legyen.

A csöccsel így sem lehet mit csinálni, azt meg kell műttetni 1 milcsiért vagy elfogadni.

A picsogás nem fog viszont segíteni, az tuti, annál a babakocsis lötyögés is jobb.

2020. okt. 17. 16:59
 15/33 anonim ***** válasza:
74%

hétfői tennivalók:

-keresni egy jó személyi edzőt és felhívni

-venni sportruházatot, sportcipőt

-bejelentkezni fodrászhoz és kozmetikushoz

Valamint szerintem egy pszichológus sem ártana.

2020. okt. 17. 17:24
 16/33 anonim ***** válasza:
59%
"Babakocsis lötyögés", heti 4x futópad és helyes diétával 11 hónap alatt eddig 15 kiló ment le szülés óta. Hajrá lehet utánam csinálni ;)
2020. okt. 17. 17:36
 17/33 anonim ***** válasza:
23%

""Babakocsis lötyögés", heti 4x futópad és helyes diétával 11 hónap alatt eddig 15 kiló ment le szülés óta. Hajrá lehet utánam csinálni ;)"

-Az semmi. 11 hónap alatt 15 kg az nagyon lassú.

2020. okt. 17. 17:45
 18/33 anonim ***** válasza:
90%
Nem sietek. A gyors eredmény a legrosszabb. Tájékozódj egy kicsit mi az egészségesebb és a tartósabb fogyás lényege :)
2020. okt. 17. 17:47
 19/33 anonim ***** válasza:
70%
Én sem sietek, csak a dombos sétának köszönhetően kb 7 hónap alatt fogytam 10 kg-t. Többet is tudtam volna ha jobban odateszem magam. A melleim szarok aláírom, de azt jövőre megcsináltatom. Tavaly szültem.
2020. okt. 17. 17:51
 20/33 anonim ***** válasza:
31%
De ti nem értitek, hogy a bomba alak nem azt takarja, hogy lefogysz? Az, hogy sétálgatsz a babakocsival, attól még nem leszel bombanő, csak lefogysz, vagy nem. A bombanő formás, izmos.
2020. okt. 17. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!