Mit tegyek, ha mióta megszültem, nem vagyok nő?
Miért írja minden második, vagy hasonló kérdésnél minden második, hogy a férjed megcsal???
Szerintem ha valaki szülés után nem a lógó testrészeivel, meg a baba körül forog a világom, nem szexelek, stb.. -vel van elfoglalva, hanem igenis odaadó a párjának, aki lehet 9 hónapot plusz 6 hetet várt, akkor nincs megcsalás.
A kérdésre válaszolva, el kell fogadnunk hogy már nem nézünk úgy ki, ahogy eddig.. Ezt úgy mondom, hogy szültem három gyereket, genetikának köszönhetően mindenem ott van, ahol kell, kivéve a cicit, az nyilván logosabb... De nem sirankozom, ez az élet rendje, elfogadom, a férjem is, ennél több nem kell... Agyban dől el
A kérdésre válaszolva, el kell fogadnunk hogy már nem nézünk úgy ki, ahogy eddig.. Ezt úgy mondom, hogy szültem három gyereket, genetikának köszönhetően mindenem ott van, ahol kell, kivéve a cicit, az nyilván logosabb... De nem sirankozom, ez az élet rendje, elfogadom, a férjem is, ennél több nem kell... Agyban dől el.
- Ezt mondják a vesztesek. És ne beszélj a férjed nevében, nem tudhatod, hogy ő hogyan érez.
Fejezzük már be ezt, hogy hol vagy?!
Baromi fárasztó, hogy itt pár ember szerint, ha valaki nem ül egész nap a gép, telefon mellett és nem pötyögi percenként a válaszokat, akkor biztos kamu a kérdés.
29-es válaszadó:
Nem a kérdező vagyok, nem is tőlem kérdezted, de szerintem attól még egy kérdés sem troll, mert a kérdező nem válaszol azonnal a kérdésekre. Lehet más dolga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!