Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek, ha mióta megszülte...

Mit tegyek, ha mióta megszültem, nem vagyok nő?

Figyelt kérdés
Nem érzem magam nőnek, mert undorító, amit a tükörben látok. Alig szoptattam, de a melleim lógnak, a hasam lóg, a saggemen a bőr lóg, és akármit veszek fel, undorítóan áll rajtam. A férjemnek se tetszek már, csak kínjában azt mondja, hogy szép vagyok, de ezt csak azért mondja, hogy meg ne bántson.
2020. okt. 17. 15:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
Most nem azért de annak az anyukának aki nem érzi jól magát, kezdésnek szerintem bőven elég ha lefogy és egy kozmetikus, fodrász rendbeszedi. Nem mindenkinek az az álma hogy "bombanő" legyen. Jézusom ezt pont egy anyukának kell magyarázni???
2020. okt. 17. 18:25
 22/33 anonim ***** válasza:
72%

Miért írja minden második, vagy hasonló kérdésnél minden második, hogy a férjed megcsal???

Szerintem ha valaki szülés után nem a lógó testrészeivel, meg a baba körül forog a világom, nem szexelek, stb.. -vel van elfoglalva, hanem igenis odaadó a párjának, aki lehet 9 hónapot plusz 6 hetet várt, akkor nincs megcsalás.

A kérdésre válaszolva, el kell fogadnunk hogy már nem nézünk úgy ki, ahogy eddig.. Ezt úgy mondom, hogy szültem három gyereket, genetikának köszönhetően mindenem ott van, ahol kell, kivéve a cicit, az nyilván logosabb... De nem sirankozom, ez az élet rendje, elfogadom, a férjem is, ennél több nem kell... Agyban dől el

2020. okt. 17. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
95%
Te miért vagy itt veszekedni? Frusztrált vagy mert téged már megcsaltak? Csak nem tapasztalatból beszélsz? Ó taníts még mester :D
2020. okt. 17. 18:30
 24/33 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó ezt kinek szántad?
2020. okt. 17. 18:33
 25/33 anonim ***** válasza:
26%

A kérdésre válaszolva, el kell fogadnunk hogy már nem nézünk úgy ki, ahogy eddig.. Ezt úgy mondom, hogy szültem három gyereket, genetikának köszönhetően mindenem ott van, ahol kell, kivéve a cicit, az nyilván logosabb... De nem sirankozom, ez az élet rendje, elfogadom, a férjem is, ennél több nem kell... Agyban dől el.

- Ezt mondják a vesztesek. És ne beszélj a férjed nevében, nem tudhatod, hogy ő hogyan érez.

2020. okt. 17. 18:34
 26/33 anonim ***** válasza:
69%
Korrigálom, 25 ös
2020. okt. 17. 18:44
 27/33 anonim ***** válasza:
32%
Idióták a nők..
2020. okt. 17. 19:44
 28/33 anonim ***** válasza:
66%
Ez egy troll kérdés? Ha nem, akkor hol vagy?
2020. okt. 17. 19:59
 29/33 anonim ***** válasza:
76%

Fejezzük már be ezt, hogy hol vagy?!

Baromi fárasztó, hogy itt pár ember szerint, ha valaki nem ül egész nap a gép, telefon mellett és nem pötyögi percenként a válaszokat, akkor biztos kamu a kérdés.

2020. okt. 17. 20:12
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

29-es válaszadó:

Nem a kérdező vagyok, nem is tőlem kérdezted, de szerintem attól még egy kérdés sem troll, mert a kérdező nem válaszol azonnal a kérdésekre. Lehet más dolga van.

2020. okt. 17. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!