Miért nem akar időnként szopizni a lassan 4hónapos babám?
Általában bölcsőtartásban szoptatom. Az utóbbi időben a szopizás közben hirtelen elengedi a cicit és a testével kifelé kezd fordulni(addig ugye szemben volt velem), közben sír, megfeszül picit. Ha várok és újra mellre teszem van hogy azután szopizik tovább, de aztán hirtelen megint elengedi a cicit.
Ezt amúgy nem minden alkalommal csinálja, de mostanában gyakran. Nem tudom mi lehet az oka?!
Időnként félrenyel, lehet attól ijed meg, aztán a rossz emlék miatt nem szopizik tovább? Vagy az emésztése indulhat be?
Kinek volt hasonló tapasztalata?
Fogacska
Forogni kezdett
Amikor fáradt volt küzdeni a tejleadómmal..
Később 5-7 hó közt rosszabb lett
Aztán már fejenállva is megy nekik
Nekem is ugyanezt csinálja a 4 hónaposom..
Néha tépi a bimbómat, mert szívná, de közben fordul is, ááá. De kitartó vagyok, nem adom fel ennyitől, de jó lenne erre valami megoldás.
Ez a pelenkázós póz jó ötlet lenne, de nekünk elég magas a pelenkázó, nem érem ugy fel. Vagy én vagyok túl kicsi :D
De én is a fogakra tippelek, eléggé gyűr mindent, és állandoan folyik a nyála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!