Kismamák. Nálatok is fennáll a mellfeszülés, időnkénti fájdalim és mellbimbóérzékenység esetleg fájdalom? Elmúlik ez majd egyáltalán, lehet majd fájdalommentesen szoptatni?
1-2 nap alatt el kell múljon ha helyesen teszed mellre a babát, ha nem, akkpr előbb utóbb sebes lesz.
Egyébként nekem 3 hét alatt állt be a kereslet kínála
1 mellbimbóberepedés ( cumizavar miatt)
1 bellgyulladás volt eddig
8 hónapos
Hát azért valljuk be, a fájdalommentes szoptatás (rögtön kezdetektől) elég ritka....Mindenkinek minimum érzékeny, de legtöbbször az első hetekben bizony fájhat ( főleg ha még más dolgok is társulnak hozzá, egy ügyetlenebb baba, rosszul mellre téve, vagy lenőtt nyelvfék - nekünk megnézték az osztályon mégis az volt neki kis mértékben)
Aki szerencsés annak egykét hét alatt beleedződik a melle, aki nem annyira szerencsés (mint én is) hónapokig fog összeszorítva, majdnem sírva szoptattam, annyira fájt. (pedig volt nálunk lll es nőci is,és jól volt mellre téve a fiam)
Második babámnál már hamarabb vált érzéketlenné a cicim , ott talán 2 hét volt, de már nem első baba volt ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!