Hogy kell kiváltani azt az átkozott tejleadó reflexet?
Figyelt kérdés
sehogy se megy elegem van. hetek óta ezzel telnek napjaim éjszakáim. már utálnak itthon ha meghallják a fejőgép hangját. csak fejek meg fejek azaz fejnék de nem jön semmi. reflexet sehogy nem tudom kiváltani. a babám fél perc alatt kiváltja. én ezt nem értem.2010. aug. 2. 12:27
11/15 anonim válasza:
Bocs a 14.22es válaszolóval nem értek egyet,nem az uccsóval :)
12/15 anonim válasza:
Ne törődj a reflexel mert fejés közben nem mindig van hiszen nem hasonlítható a baba szopásához.Ettől még nem fog elapadni a tejed.Örülj neki hogy van mert én ha a fejem tetejére álok akkor sincs elegendő tejem szóval ne idegeskedj.
13/15 anonim válasza:
Nem igazán értem.
Túleszi magát kontra pótolni kell
Ez csak nekem ellentmondásos???
14/15 anonim válasza:
Tedd el a fejogepet.Es elvezd a szoptatast.Anyatejjel nem lehet tul etetni.A hasa nem a sok tejtol faj,hanem az elso es hatso tej rossz aranya miatt.Ha gyakran szoptatsz,ugyanarra a mellre rakd vissza.Es csak 4-5 orankent valts cicit.
A fejes nekem sem ment igy aztan abbahagytam,megis 3 evig szoptattam.
Ha nem boldogulsz itt kerhetsz szakszeru segitseget.
15/15 anonim válasza:
Nálunk is igy van.CSak a bal ciciből érzem ezt a reflexet.Jobból soha(szopi alatt sem)akkor is balt érzem.S a balból jön fejőgép hatására is.Nekem azt javasolták hogy szopi elött simogassam a bimbót 5-10perccel és akkor elindul jobban a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!