Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy kell kiváltani azt az...

Hogy kell kiváltani azt az átkozott tejleadó reflexet?

Figyelt kérdés
sehogy se megy elegem van. hetek óta ezzel telnek napjaim éjszakáim. már utálnak itthon ha meghallják a fejőgép hangját. csak fejek meg fejek azaz fejnék de nem jön semmi. reflexet sehogy nem tudom kiváltani. a babám fél perc alatt kiváltja. én ezt nem értem.
2010. aug. 2. 12:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocs a 14.22es válaszolóval nem értek egyet,nem az uccsóval :)
2010. aug. 2. 15:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Ne törődj a reflexel mert fejés közben nem mindig van hiszen nem hasonlítható a baba szopásához.Ettől még nem fog elapadni a tejed.Örülj neki hogy van mert én ha a fejem tetejére álok akkor sincs elegendő tejem szóval ne idegeskedj.
2010. aug. 2. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem.

Túleszi magát kontra pótolni kell

Ez csak nekem ellentmondásos???

2010. aug. 2. 20:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tedd el a fejogepet.Es elvezd a szoptatast.Anyatejjel nem lehet tul etetni.A hasa nem a sok tejtol faj,hanem az elso es hatso tej rossz aranya miatt.Ha gyakran szoptatsz,ugyanarra a mellre rakd vissza.Es csak 4-5 orankent valts cicit.

A fejes nekem sem ment igy aztan abbahagytam,megis 3 evig szoptattam.

Ha nem boldogulsz itt kerhetsz szakszeru segitseget.

[link]

2010. aug. 2. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is igy van.CSak a bal ciciből érzem ezt a reflexet.Jobból soha(szopi alatt sem)akkor is balt érzem.S a balból jön fejőgép hatására is.Nekem azt javasolták hogy szopi elött simogassam a bimbót 5-10perccel és akkor elindul jobban a tej.
2010. aug. 3. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!