Igény szerint szoptatott babátok 3 hónaposan kB hányszor szopizott? Mennyit hízott a 2. Státusz óta?
1,7 kg-ot hízott, minimum 8-szor szopizott.
Ha úgy látod, hogy amúgy jól van lakva, jól érzi magát, szerintem is felesleges adnod neki mást (csak majd nyilván hozzátáplálást, ha elkezditek pár hónap múlva). Szerintem erre nem kõtelezhet senki. Gondolom úgy is érezni fogod rajta, ha sajnos mégis kell neki más, akkor meg adsz neki.
2-es vagyok!
Vagy esetleg mérleged nincs, hogy meg tudd nézni, hogy egy szopi alatt mennyit eszik? Vagy lefejsz tejet, és cumisüvegbe öntöd, és ìgy nézed meg?
Amikor nem fáj a hasa akkor igazából egesznap mosolyog, jó kedvű, tök kis husi baba. Mindneki mondja milyen tokás és hurkás. Tehát külsőre se úgy néz ki mintha baj lenne. Én ideig azt hittem minden jó, sajnos a doki tényleg rám hozta a félelmet. De remélem jók a megerzeseim.es hogy most nekem lesz igazam.
Hűha szép kis hízás :)
Hát ehhez képest a 280 gramm igen kevés. Köszönöm a válaszod.
Lehet, hogy nem ártana bérelnetek, vagy vmilyen anyás csoportban megkérdezni, hogy kinek van-e, kõlcsön tudja-e adni. Vagy esetleg napi mérést tudtok csinálni, hogy a karodba veszed, ráállsz vele, majd nélküle a mérlegre, és kivonod, a külõnbségből megkapod, hogy ő mennyi most (mi így mérjük mióta visszaadtuk a babamérleget).
Mondjuk az én fiam kis súllyal született, hamarabb is, de kint hamar behozta a lemaradást nagyon hamar. Meg első pillanattól fogva nagyon ügyesen szopizott, és folyton rajtam csüngött. 😂 Szóval nem is csodálom, hogy annyit hízott. De utána fokozatosan hónapról-hónapra egyre kevesebbet, most másféléves, és 12 kg. :)
Védőnőtök mit mondott? Ő is ennyit mért?
Tényleg mérni kellene egy napig mennyit eszik , szerintem is. Egy hónap alatt ez kevésnek tűnik Ha megvan a 100-150g / tskg 24 óra alatt, akkor elméletileg elég az anyatej ha más gond nincsen.
Az én 3 hósom kb 2-2,5 óránként eszik nappal , cserébe viszont éjszaka alszik . Annyi, hogy most már nagyon hamar végez , 10-15 perc alatt jóllakik . Nála ez a sokszor keveset éves vált be hasfájás ellen. Mióta erre ráállt megszűnt ez a probléma .
Lehet , hogy másféle tápszert is ki kellene próbálni , nem mindenkinek válik be rögtön az első .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!