Aki szoptatott, de 4 hónaposan elkezdte a hozzátáplálást, hogy alakult a következő hónapokban az étkezés-szoptatás?
Én is 4hósan kezdtem,mert már nem mindig akarta az anyatejet.Most 6hónapos és már az anyatejről teljessen leált.Így vizes ruháznom kell.
Nagyon ovatossan kezd a hozzátáplálást,mert ha megízleli a jót a te babád is így fog reagálni.Én csak ezt tudom tanácsolni.Inkább gyümölcsöt adjál neki mint bébi ételt.
Szia!
Mi már 3hónaposan elkezdtük a főzeléket, mivel nem volt anyatejem, és a tápszertől meg nagyon bukott a kislányom. Folyamatosan krumpli, répa, zöldborsó. Már "bukásgátló" tápszert kap, és folyamatosan a főzelékeket meg délután gyümit, nagyon szereti őket. Most 5hónapos.
Nekem még be sem töltötte a 4 hónapot már kezdtem neki adogatni szép fokozatosan az almát reszelve majd lassan elkezdtük a bébiételeket megízlelni. Most 9 hónapos reggel meg este még mindig cicizik és mellette imád enni minden félét amit ennyi idősen lehet. Nem válogat mindent megeszik. De minden baba más és más
Jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!