Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg olyan rossz anya...

Tényleg olyan rossz anya vagyok, mert telefonozok szoptatás közben?

Figyelt kérdés
Ma néztem egy pszichológus nővel készült riportot és ő mondta, hogy ez mennyire rossz dolog, hogy a telefonomat nyomkodom, ahelyett hogy átszellemülnék a közös időben, míg eszik. Bennem fel sem merült eddig, hogy baja lesz tőle...általában csukott szemmel eszik, ha rám néz akkor én is ránézek. De tényleg ott kéne ülni és nézni? Ha könyvet olvasnék az jobb lenne? Ti hogy csináljátok?
2020. jún. 11. 20:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Te szoptattál valaha? Neked öt perc volt? Nemhogy öt percet kibírok, hanem órákat is, pont emiatt esik jól végre ha nem igényli a babám a figyelmemet. De gondolom te is valami szánalmas troll vagy, akinek se kutyája se macskája és jön oltogatni az anyukákat, mert az olyan vicces
2020. jún. 11. 22:19
 12/19 anonim ***** válasza:
8%

Tévedsz

2020. jún. 11. 22:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"ahelyett, hogy átszellemülnék" :DDD haláli! Jót röhögtem.

Manapság már mindenkinek engedik, hogy pszichológusként praktizáljon??

Telefonozz csak. A könyvolvasás pont ugyanolyan, nyugi. Én azt tervezem, már bekészítettem a József és testvéreit, asszem, lesz időm végigolvasni szoptatás közben végre-valahára :D

24hkm

2020. jún. 12. 08:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom elképzelni hogy valaki tényleg napi kb. 6x fél órán át atszellemulten bámulja a gyereket minden egyes szoptatasnal :D en könyvolvasòn olvasok, szeretek olvasni örülök neki hogy van rá időm így a baba mellett is. De a telefon is ugyanez, végre raersz, használd ki :)
2020. jún. 12. 09:02
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Akkor én is szar anya voltam 😅😅

Én is mikor etettem, akkor futottam végig a híreket, facebookot...

2020. jún. 12. 09:25
 16/19 A kérdező kommentje:
De tényleg így mondta, hogy látott egy képet instán, ahol az anyuka szoptatás mellett telefonozik és hogy ez mennyire rossz. Én meg csak néztem, hogy ezen hogy lehet így lesokkolódni,mintha ez valami kirívó eset lenne, hogy egy valaki instán ilyet tett..:D
2020. jún. 12. 10:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én minidg candy crushozok közben, hogy ne unjam magam halálra. :D
2020. jún. 12. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnézném azt aki végig a gyereket bámulja. Nálunk az első hónapokban minden szopi kb 1 óra volt. Én is telefonoztam. Én is szaranya vagyok
2020. jún. 12. 17:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a 9-estől kérdezném - megjegyzem telefonról, szoptatás közben - hogy szoptatott-e valaha csecsemőt?

Milyen 5 percről beszélsz?

2020. jún. 19. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!